• mopsi22

Hungry for knowledge

Hmm...

Äitimuorin faktanhakuretkeilystä:

Laitoin sille meneen koko ranneliikkeen kirjaston tuolta, faktatietoo ku kaipas. Sano, että hyviä juttuja, mutta hänen vahvempi puoli olis keskustelu.

Nyy kysynki, että tiedättekö mitään semmosta tahoa, jolle vois soittaa ja kysellä asiasta? Tarkoitus ei siis oo se, että kamalaa hirveetä mun lapset on homoja, vaan saada vaan ihan semmosta faktatietoa siitä, mitä homous on, miten siihen suhtaudutaan, miten yhteiskunta asennoituu, miten asiaa on tutkittu.

Ainoo motiivi tiedonhaulle, ku kyselin, nii oli että vois sitten jos jossain tulee (negatiivisessa sävyssä) homoudesta asiaa, nii osallistua keskusteluun (~puolustaa lapsia). Ja sitten toisaalta ihan vaan yleinen tiedonsaannin tarve, vaikka ei hällä kuulemma lastensa suuntautumisella sinällään oo mitään ongelmaa, haluaa vaan ymmärtää.

Eli, oisko joku semmonen taho, jolta sais mahiksen live-keskusteluun? Joku faktataho (auktoriteetti kai, asiantuntija)?

Omilta lapsiltaan saa sitä kokemuspuolta, mutta meidän vähän hankala sinällään mitään semmosta faktaa antaa, ku tää on meidän elämää....kässäättekö? Ja ylipäätään taas tää, mitä kirjoista nyt voi ylipäätään saada elävästä elämästä??

Dodii...ideoita?

4 kommenttia

Torontosta

11.1.2009 17:16

Kuinka monta gay sisaruksia/veljia sinulla on?

mopsi22

11.1.2009 17:40

3 lasta: minä ja kaksi isosiskoa.

Toisella isosiskolla mies ja perhe, toisella on nainen. Eli kolmesta lapsesta minä ja toinen sisko ollaan gaykansaa, yksi edustaa suomalaista tilastoihmettä ydinperheineen ;)

kesäpoika

11.1.2009 20:53

SETAn sivuilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja jos jättää puhelinnumeronsa, soittavat.

mopsi22

11.1.2009 23:13

Äitee oli sinne jättänyt jotain, tai soittanut tms. Ei ole vastattu. Se mitä olen hesan setan toiminnasta kuullut, ja myös turun, ei anna olettaa kauhean aktiivista otetta. Huhupuheita ja toisten kokemuksia kylläkin, mutta so beats the jungle drum...