• mopsi22

Homoseksuaalinen mies, vol 8

”Eivätkö homoseksuaaliset pelkää tulevansa pidätetyksi?

Ehkä heidän pitäisi, mutta hei eivät pelkää. Seurauksien pelon puuttuminen on eräs homoseksuaalisen käyttäytymisen hämmentäviä piirteitä. Todellisuudessa yhdenkään homoseksuaalisen ei tarvitsisi koskaan tulla pidätetyksi seksuaalisten tekojensa takia.

Jos asiaa ajatellaan järkevästi, niin miehet, jotka haluavat masturboida toisiaan, voivat tehdä niin huomiota herättämättä, salaa ja milloin haluavat. (On paljon helpompaa vuokrata hotellihuone homo- kuin heteroseksuaalista yhdyntää varten)[en tiennytkään, että huonetta varatessa ilmoitetaan: huone heteroseksuaalista yhdyntää varten, kiitos!]. He voisivat huvitella miten pitkään tahansa mitä tahansa mielestään koukuttelevia seksuaalisia muunnelmia käyttäen. Kukaan ei voisi paljastaa heitä, kukaan ei pidättäisi heitä, kukaan ei häiritsisi heitä.
Mutta useimmat homoseksuaaliset toimivat toisella tavalla. Heillä on pakonomainen halu harrastaa seksuaalista toimintaansa julkisilla paikoilla. Miesten käymälät ovat heidän suosimiaan näyttämöitä. Linja-autoasemat, puistot, keilaradat ovat homoseksuaalien metsästysmaita. Umpimähkäinen ja häikäilemätön kumppanien valinta on heidän tunnusmerkkinsä. Heidän mieleensä ei näy koskaan juolahtavan, että heidän ahdistamansa vieras mies saattaa olla poliisi, sadomasokistinen homoseksuaalinen tai kuppaa sairastava. Tämä varomattomuus on erittäin olennainen piirre homoseksualismissa.

Mutta kaikki homoseksuaaliset eivät kai ole samanlaisia?

Ikävä kyllä he ovat juuri tällaisia. Yksi homoseksuaalisuuden pääpiirteitä on promiskuiteetti, irrallisten tilapäisten suhteiden harrastaminen. Ja se on ymmärrettävää. Homoseksuaaliset yrittävät mahdotonta: ratkaista palapelin, kun heidän käytössään on vain puolet tarpeellisista paloista. He sanovat haluavansa seksuaalista tyydytystä ja rakkautta, mutta he hylkäävät jo alun alkaen miehen rakkauden ja tyydytyksen ilmeisimmän lähteen – naisen. Näin ollen heillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin keskittää koko seksuaalinen toimintansa oman siittimensä (tai toisen miehen siittimen) ympärille [ja heterotko sitten keskittävät sen mihin, hiuksiinsa?!]. Siitin tai emätin, muuta vaihtoehtoa ei ole [mille?].

Homoseksuaalisen elämä on rankkaa. Hänen on alituisesti etsittävä sitä yhtä miestä, sitä yhtä siitintä [psykiatri tykkää tästä siitin-sanasta aika paljon], sitä yhtä kokemusta, joka tyydyttäisi hänet. Ikävä kyllä mitään tyydytyksen mahdollisuutta ei ole, koska kaava on väärä. Yksi siitin ynnä toinen siitin ei ole mitään.

Heteroseksuaaliselle siittimen ja emättimen yhtymiselle ei ole mitään korviketta [vaikka kirjoittaja niitä aikaisemmin luettelikin…]. Pettyneenä, itsepäisenä, masentuneena ja uhmaavana homoseksuaalinen mies jatkaa kokeilujaan. Hän on seksuaalinen Diogenes, joka lakkaamatta etsii siitintä, joka miellyttäisi.

Tämän takia hänen on loputtomasti vaihdettava partnereitaan. Hän kokeilee vuoron perään jokaista siitintä, ja kääntyy sitten katuvana pois: ”Ei, se ei ole tämä!”. hän on vaikeassa asemassa – hänet on tuomittu ikuisesti etsimään sitä, mitä ei ole olemassa, mitä ei koskaan ole ollut olemassa [heittäytyypäs tämä nyt proosalliseksi].

Entä kaikki ne homoseksuaaliset, jotka elävät onnellisina yhdessä vuosikausia?

He ovat harvinaisia lintuja homoseksuaalisten parvessa. Sitä paitsi heidän onnellisuuttaan ei kukaan ole todennut. Katkerinkin riita miehen ja vaimon välillä on kuin intohimoinen rakkaussonetti verrattuna kahden homoseksuaalisen partnerin väliseen riitaan. He elävät yhdessä? Joskus. Onnellisina? Tuskin. [ja tämä perustui mihin?!]

Toinen asia, joka näissä homoseksuaalisten avioliitoissa ei sovi yhteen onnellisuuden kanssa, on se, että sen osapuolet eivät koskaan lakkaa etsimästä. He saattavat perustaa yhteisen talouden, mutta siittimien ohimarssi jatkuu tavallisesti yhtä kiihkeänä kuin ennenkin. Nyt mukaan tulevat lisäksi vielä mustasukkaisuus, uhkaukset, raivonpurkaukset ja molemminpuolinen toisen pettäminen. On heidän kannaltaan armeliasta, että tällaisen suhteen todennäköinen kestoaika on lyhyt."

Seuraavassa osassa käsittelemme lyhyesti homoseksuaalisten miesten suhtautumista homoseksuaalisiin naisiin sekä keittiömasturbaatiota...till then, aamen tälle edelliselle...

2 kommenttia

sleepygay

13.2.2010 14:43

Eipä suotta paista lievästi asenteet läpi... :P

"Katkerinkin riita miehen ja vaimon välillä on kuin intohimoinen rakkaussonetti verrattuna kahden homoseksuaalisen partnerin väliseen riitaan", "kaava on väärä. Yksi siitin ynnä toinen siitin ei ole mitään"... Siis huh! :O

Dragon-85

22.2.2010 01:44

Haha... aivan loistavaa tekstiä! :D