• mopsi22

Homoseksuaalinen mies, vol 6

En itse oikein pysy perässä, millä logiikalla nämä kappaleet toisiaan kirjassa seuraavat. Mutta tämä jatkuu suoraan postista tilattavien tekovaginoiden jälkeen...

”Entä maskuliiniset homoseksuaaliset?

Homoseksuaalisilla on taipumusta liioitteluun. Yksikään mies ei ole maskuliinisempi kuin miehen osan omaksunut homoseksuaalinen. Nämä miehet tuntevat suurta vetoa sellaisiin miehekkäisiin varusteisiin kuin nahkaisiin moottoripyöräilijän jakkuihin, karheasta kankaasta valmistettuihin tiukkoihin housuihin, supermiehekkäisiin paitoihin [millaisiahan nämä sitten ovat?], raskaisiin saappaisiin ja muihin miesten vaatteiden äärimmäisilmiöihin. Useimmissa suurissa kaupungeissa on myymälöitä, jotka huolehtivat miehen osan omaksuneiden homoseksuaalisten vaatteiden myynnistä. Maalla asuvat voivat taas tilata sopivia asuja erilaisten postitilausliikkeiden kautta.

Eivätkö monet heteroseksuaaliset miehet nykyään pukeudu samalla tavalla?

Kyllä ja ei. Koska miestä esittävien homoseksuaalisten miesten [häh, miestä esittävien, ovatko homot siis naisia noin yleensä?!] vaatteet ovat vain tavallisia miesten vaatteita äärimmäisyyteen vietyinä, niin niiden välillä on luonnollisesti yhtäläisyyksiä. Mutta juuri liioittelu paljastaa homoseksuaalisen. Kaksi miestä voi käyttää pinnallisesti katsoen samanlaista paitaa; homoseksuaalisen paita on juuri hiukan tiukempi, hiukan räikeämpi, hiukan pitemmälle viety [gotta love näitä yleistyksiä; mies kun lihoo vähän ja paita puristaa, tulee hänestä sitten homo :D].

Hiljattain homoseksuaaliset ovat alkaneet suosita työvaatteita. Hyvänä esimerkkinä ovat veturinkuljettajan housut. Valkoisia farmarikankaisia housuja, joissa on pystysuorat siniset raidat, ovat jo kauan käyttäneet veturinkuljettajat ja palomiehet, eivät juuri muut. Homoseksuaaliset ovat keksineet, että tällaiset työt ovat hyvin sopivia miehekkäille homoilla, ja niinpä he ovat omaksuneet tämän univormun – siihen kuuluvat tiukat raidalliset housut ja kirkkaanpunainen huivi kaulan ympärillä. Homoseksuaaliset suunnittelijat ja muutkin muotitaiteilijat ovat ottaneet tämän suuntauksen huomioon suunnittelussaan ja nyt sillä on sijansa miesten muodissa

Erilaiset tyylit kuten Nehru-tyyli, kasakkatyyli ja nahkatyyli ovat saaneet alkunsa homoseksuaalisten piirissä. Monet heteroseksuaaliset miehet löytävät nykyään harmikseen vain vähän muuntyyppisiä vaatteita vaatekaupoista

Homoseksuaalisten miesten onnettomuudeksi vaatteet eivät tee miestä [huokaus]. Tämä pitää erityisesti paikkansa alusvaatteista. Kuorikaa päällimmäinen kerros ja alta löytyy ”sisko”. Miehen osaa esittävien homoseksuaalien alusvaatteet ovat todella hämmästyttäviä. Jotkut heistä käyttävät niin tiukasti istuvia shortsityyppisiä alushousuja , että niihin hädin tuskin mahtuu se, minkä niihin on mahduttava. Toiset valitsevat niin pienet bikinialushousut, että on melkein sama kuin niitä ei olisikaan. Useimmiten näiden miesten alushousut ovat yhtä pienet kuin urheilijoiden käyttämät tuet. Ja äärimmäismuotona ovatkin urheilijain siitintuet – kaksi hihnaa ja pussi, jotka on kiinnitetty ylitiukan paidan hepeneisiin. Tämä asu toimii hienosti – paita on aina kasattu pussin sisään, sukuelimet pysyvät kiinteästi paikallaan. Ainoa ongelma on se, että miesparka ei pysty kumartumaan.

Miksi homoseksuaaliset toimivat näin?

Pääasiallinen syy alusvaatteiden suuren merkitykseen on homoseksuaalisen halua näytellä sukuelimiään. Ne ovat hänen kauppatavaraansa ja hän haluaa esitellä ne mahdollisimman edullisessa valossa. Hyvät alushousut merkitsevät homoseksuaaliselle samaa kuin hyvät rintaliivit prostituoidulle naiselle [hyvää tukea?]. korkealle eteenpäin nostettuina ja selvästi melkein sietämättömän tiukkojen pitkien housujen alta piirtyvinä homoseksuaalisten sukuelimet ovat kaikkien (samanmielisten) nähtävissä. Tämä kuuluu osana homoseksuaaliseen flirttiin ja paikoissa, joissa homoseksuaaliset käyvät, heidän vaatteissaan on todella näkemistä.

Jotkut nojailevat taloja vasten – he ovat tarjolla – toiset kuljeskelevat vetelästi katuja pitkin – he ovat metsästämässä. Kummankin ryhmän jäsenet mittailevat toisiaan huomiota herättämättä mutta terävästi. Mielissään he mittaavat toistensa siittimen pituuden, yrittävät arvailla toistensa erikoisharrastusta, nyrpistävät nenäänsä tyypeille, joista eivät pidä. Metsästämässä on aina myös sadomasokistisia homoseksuaaleja, jotka etsivät saalista, sekä jännityksen lisäämiseksi myös yksi tai kakasi salapoliisia valmiina suorittamaan pidätyksen [mites tää nyt kovasti tykkää rinnastaa homoseksuaalisuuden prostituutioon, metsästämiseen ja laittomuuteen?]."

Ensi jaksossa jatkamme muodista, mutta jostain syystä keskustelu siirtyy yhtäkkiä transuihin. Ilmeisesti nämä ovat jotenkin automaattisesti myös homoja?! Siitä lisää ensi kerralla, lapset.

____

"David R. Reuben (b. November 29, 1933) is a California psychiatrist, sex expert, and author of several books, such as Any Woman Can! and How to Get More out of Sex. He is most famous for his book Everything You Always Wanted to Know About Sex (But Were Afraid to Ask), published in 1969."

enkkuwikistä tommonen...

ja cnn-artikkeli hepusta, joka vieläkin julkaisee tätä kirjasarjaa, päivitettynä ilmeisesti. olisi kiva tietää, mitä homoista sanotaan uusimmassa :S

http://www.cnn.com/books/news/9902/11/sex/

1 kommentti

mopsi22

25.1.2010 20:25

siis cnn-artikkeli on tosta Reubenista sekin...