• mopsi22

feelings

Huuuuh, tunteita taasen :)

Lauantai-ilta oli hauskin piiiiiitkäään aikaan. tuttavatyttöset helsingistä saapuivat, käytiin syömässä, sitten teatteriin ihmettelemään ystävämme esiintymistä talousmusikaalissa ja sen jälkeen iloinen seurue meltosi sussussa (joo, se pöytä, joka nauroi törkeän kovaa, osoitteli ihmisiä, haukkui portsaria ja veti tequilashotteja loppuillasta...=us). Oli hauskaa, todella hauskaa.

Minäkin, kumma kyllä, olin suorastaan hyvä seuramies koko illan...ihmettelyä. Asiaa auttaa toki se, että semiuudet tuttavuutemme pitävät hieman mustasta ja törkeästäkin huumorista :P

___

Noooh, aamu tuli, 7.15 herätys kun poikkis lähtee viikoksi pariisiin (no tulee perjantaina).

Mä jäin tänne kotiin (berliini viikon päästä khyl). Yritän jotenki pitää päätä kasas, ettei ikävä kasva liian isoks. Must tulee semmonen melankoline nyyhkyttäjä, jos ei oo mitää tekemistä ja ny täytyy vaa pitää mieles kaikki menot, ettei iske tyhjää hetkee.

Tää aamu menee kyl pienes parantelus. viel oon sopivasti hieman under the influence, mut kyl tää täst perseeks viel muuttuu. jotenki hienoo on tavallaa se, et voin ottaa/ettii tai olla ottamatettimät duunii ensviikoks. mite vaa :)

vois opiskella tietty. ainahani sitä vois.

mut, ny vaan sillee be a man -fiilis päälle, ettei tuu semmonen ikävä :S

___

"sä kikatat ku tyttöset aamuauringossa kedolla kirmatessaan". bfn luonnehdinta ku se ei lopettanu kutittamista aamul...nice...

___

talousmusikaalista:

+energiaa riitti
+rento esitys
+huumori toimi, tietyin varauksin
+bändi oli hauska ja soittotaitoinen

-esityksessä huudettiin liikaa, valitettavasti jopa välillä kun olisi pitänyt laulaa
-tilaan nähden hieman kovaääninen esitys
-esityksessä pientä skitsofreniaa ekan ja tokan puoliskon välillä; talousosio lopussa vähän irrallinen

jos nyt miettii kuitenki sitä, mikä on teatterin tarkotus (kullekki eri tilantee mukaa tietty) nii viihdyttiin törkeen hyvin ja oli hauskaa. Eli esitys oli hyvä, toisin sanoen :)

...mun mielestä meiän possee kyl tuijotettii väliajal ja enne esitykse alkuu...ollaankoha me vähän äänekkäitä ja jutut vähän levottomia??

___

"henkilöllisyystodistus, kiitos." Naiset ihastuvat, aaaw, kysytään. Miehet vittuuntuu, saatana taas änkätään henkkarii. Ravintolassa syömässä (börssi) tarjoila kysy juomat ja sitte aika töksäyttäen perää, että "joo sitte tarviin henkkarit kaikilta!". ookoo, sen homma, mutta vähä vois sillee niinku ystävällisemmin. muute hyvä palvely kyl :)

toisen kerra kysy sussun ovel portsari. ei varmaa koskaa oo mult siell kysytty. saatana virkaintone nuari sälli. näytin sille kyllä ihan vitun hapanta naamaa, et tuli selväksi sillekki. sitte haukuinki sitä apinaksi koko illan. sain sairasta tyydystä, ku se keräs lasei meidän pöydästä koko illan.

oli lähel, ku se siihen pörräs pöytää taas kerra hakee lasei ja möläytti lasikasaa katsoessaa et "mites te aatteleette että mää nää saan vietyy (ku oli eri muotosta ja kokosta lasii sii)", etten sanonu sille jotai. mitä vittua se tulee siihe vinee meille, että miten laahaa lasit ku on nii vaikeeta. käytä molempia käsiä saatanan apina (ja sori jos luet tätä täällä :P).

...ärsyynnyin hieman siitä henkkarin kysymisestä, as juu kän sii. nooh, työtään se vaan tekee. vien sille banaanin ens kerralla.

hilpeyttä herätti vieraissa myös sussun tanssilattia. erityisesti tanssijat ja varsinkin se herra, joka päätti ottaa paidan pois :) ei kropas vikaa, mut jos ei oikee oo muit tanssii, nii se on sussus vähä overstatement mennä bilettää sinne half naked.

ehkä sussun hienous onki siin, et nii voi tehä :)

___

en oikee tiä mitä pitäs tehä tänää? :S opiskella? ehkä vietän vapaapäivän, pakko nukkuu päikkärit jossai vaihees ku vaa 5 tunni yöunet.

miekanteräl vähä, semmonen tunne et ikävä, ei ikävä, ikävä, ei ikä... huooooh

...young laaav, young laaaav....

Nooh, yritän selvitä perjantaihin. oikeesta tän ny vois ottaa semmosena harjotteluna ku tullaa tulevaisuudes olee eros varmaa jonniverranki.

___

varasin ensviikolle ajan ja ny ku katoin, nii se muija sano siellä, että joo aika olis 25. pvä torstaina. mut ku torstai o 26 pvä nii onks mun tapaamine ny sitte keskiviikkon vai torstain?? pätevää...opinpaha ottaa kalenterin aina auki nii voi korjailla toiste virheit.

totesin muute illalla, noi liittye siihe, et meil on tapana tapella toisinaa viinasta nautittuamme, et mun bf on semmonen et tietys tilas se oikee hakemal hakee ja haastaa riitaa. eilenki petis se alko sillee joka hito huokauksesta hakee jotai vittuiluu jne. oli aika hupasaa...ja se, et en oo mie joka sit riitaa saa aikaa vaa toi paree puolisko seems to bee the one to blame...vaiks kaks se vaatii. haluun ajatella et mie vaa reagoin, en alota...

3 kommenttia

martin

22.2.2009 16:30

Taisi olla selkä teihin päin...?!

mopsi22

22.2.2009 16:53

Toivottavasti ei :D

en oo mitenkää kauhee ylpee nerokkaasta (nuorekkaasta) käyttäytymisestä(ni)....

mopsi22

22.2.2009 17:15

...no oltiin kyl koko ilta siel ja pieni paikka, joten todennäkösesti se porukka, jota paheksut oltii me... :S

oltiinks liian kovaäänisii vai kuvittelenko vaa?