• mopsi22

Farscape-quotation

Vapaan suomennoksena...

"Fear is the uncertainty of death. Peace comes from the certainty of death."

or something...

...haluaisikohan sitä koskaan olla rauhallinen?

___

Huomenna töihin. Kuudetta luokkaa, harvinaisen tarkoilla ohjeilla opettajalta. Ei tarvii paljoakaan ajatella. Mikäs siinä. Rahaa ;P

___

Asuntoni tärisee. Taisinkin asiasta mainita jo. Nyt olen empiiristen havaintojen ja niiden toistumisen myötä todennut, että näin tapahtuu aina kun hissiä käytetään. Sitä korjattiin viikko sitten, oli viikon pois käytöstä. Korjauksen jälkeen asuntoni kokee tasaista värinää aina hissin käytöstä. Pitäisköhän soittaa isännöitsijälle? Ei tärinä sinällään haittaa, vaikka koko kropan läpi meneeki ku istuu vaiks sohvalla. Lähinnä kiinnostaa, että mitä vittua ne on tuolla tehneet, ku rakenteisiin kohdistuu tämmöstä, no..voimaa että täritee näi paljo. Pidemmäl ajal voi jopa aiheuttaa jotain rakenteellisia murtumia tms.?? (joo, mä mikään insinööri oo...)

___

En ehkä pohjimmiltani tiedä, miten haluan elämääni elää. Tiedän ehkä mitä haluan. Mutta en tiedä miten haluan elää. Onko minulla jotain sellaisia ydinarvoja, joita noudatan? Onko tietty liittymättömyys mihinkään tällaisten arvojen puutosta? Puuttuuko minulta jokin oman sisäisen maailman kiinnekohta (identiteetti vajaa)?

Mä kun jotenkin liitän periaatteet ja ideologiat sun muuta aina jotenkin muuttumattomiksi, jäykiksi. Siksi en oo halunnu semmosia omaksua. Kyllähän ne helpottais elämää. Esim. ny vaikka uskonto. On joku focal point, joku semmonen pohjalla toimiva kehikko, jonka varaa rakentaa.

Ei oo semmosta nyt ei. Siks sitä kai vähän ihmettelee elämää, kun on kauheen irtonainen olo. Toki perhe luo juuria, mutta eipä ne kummosiakaan ole, jos ajattelee, että oon itsenäinen aikuinen. Parisuhde ei oikeen tarjoo niitä, ku on niin nuori vielä ja tulevaisuus elää (en mä suhteesta itestään oo epävarma, mut ku ei tiedä missä suhteen osapuolet ovat esim. seuraavan 3 vuoden aikana noi fyysisesti, suomes vai muual).

En ihmettele, että ihmiset valittaa, että elämä on epävarmaa. Ei auta. Luojan kiitos en oo joku vastavalmistuva filosofian maisteri, joka ei saa mitää duunia ku kukaa ei ees tiä, mitä se on opiskellu. Ei millää pahal fm kohtaa, mut onneksi mulla on ammattipätevyys. Siit kiitän itteeni, et aikanani valitsin tän alan, ku lähes varma työllisyys. Muuten en tiädä, mut jos se kolme donaaki tulis bruttona, nii kyl sil viel potkii, varsinki ku joskus hamas tulevaisuudes saan maksettua nää saatanan opiskeluvuodet (lainat ja kelan laskut...ei se riitä, että kääntää laivaa, ku aallot tulee peräs...).

___

Tää apatia ny estää mua oikeen näkemästä mitää hyvää missää, vaiks psykologiselt kannalt yritän koko ajan ettii. Ei menis sit semmoseks omas huonos olos rypemiseksi...

hmm...

ohan niit, mut en vaa halua niitä ajatella 8[

ärsy.

No löysin mustan takin kirpparilt! hianot isot kaulukset. oli paskane ja liian pitkä, mut äitee pesi konees (ilman mun lupaa, ku ei ois saanu pestä, mut mamma tietää paremmin ja hyvä tuli). Ja seuraavaks se lyhentää sen. Jos tulee sopivan mittane, o mul uniikki hiano takki. Makso vaan 3,5 €, joten kai ton voi nähdä hyvänä asiana. Säästyy rahaa, saa hianon takin ja vielä kierrättää. Ja saa UNIIKIN takin, toiki vielä.

Jotain hyvää löytyy, joskin se sitte o materialistista hyvää...ja toivon, että tentit menee läpi, Jos menee ja vielä jonkunäkösillä arvosanoilla, oon ylittäny itteni...ku saanu 11 kirjaa tentittyä 6 viikos. JOS ne menee läpi, tai no yks meni jo, 4 tuli, kuten oon maininnu.

Ny sitten aattelin selailla tota naistutkimuksen kirjakasaa ja jos töitten ohes jaksas pohdiskella esseitä niist. Pitäis kirjottaa 3x15 sivuu...

...jos :P

___

pitäsikö kokeilla olla vaan hyvälhyväl tuulel (olinki viime viikon lopul ihan oudol tuulel, sillee hyväl tuulel, hihittelin kaike...bipolaarinen taidan olla...)

semmonen dynamo ku toi:

1 kommentti

martin

9.2.2009 16:59

hihii