• mopsi22

EK

"EK supistaisi työehtosopimuksia poistamalla niiden tekstistä ainakin neljänneksen. Laittomista lakoista EK langettaisi nykyistä selvästi suuremmat sakot ja vahingonkorvaukset.

Oppilaitosten pitäisi EK:n mielestä tehdä yhteistyötä yrittäjienkin kanssa, kun opetuksen sisällöstä päätetään. Lisäksi julkiset hankinnat pitäisi avata yrityksille entistä vikkelämmin."

lähde: http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2010/08/ek_loytaa_menestyksen_avaimet_verotuksesta_1909557.html

En sitten tiedä, onko Ylellä taas joku käsi toimittajana, mutta mielestäni on sangen erikoinen ilmaisu tuo "ainakin neljänneksen". Miten tuo on ajateltu, poistetaanko summamutikassa saksilla neljäsosa paperin lopusta, vai kenties joka neljäs sana vain? Ehkä otsikot? Vaiko vain kaikki kohdat, joissa työntekijöille annetaan joitain oikeuksia työnantajaan nähden?

Opinnoista toteaisin, että toki ääni täytyy yritysmaailmastakin saada kuuluviin opintolaitoksissa, mutta päätökset opintojen sisällöistä pitää jättää rahaa pidemmälle näkeville tahoille. Ei kvartaalitaloutta opintokokonaisuuksiin. Vaikka se sinne valuukin kyllä koko ajan...huoh.

Miksi välitän? Ei se minulta ole pois, että koulutetaan epäpäteviä ihmisiä, päinvastoin se parantaa meikäläisen asemaa työmarkkinoilla, eikö? Näin se oman edun tavoittelu sitten tuhoaa yhteiskunnan...

2 kommenttia

Aboa

18.8.2010 08:25

Mä luulen, että neljänneksellä tarkoitetaan kirjaintasoa. Kun katsoo tämänkin kommentin sanoja, näkee sokea Reettakin, että tyhjäkäyntiähän siellä on ja että tehostaa voisi ainakin sen 25 %.

Tälä laila voii saaa Suoen kanantaoudn jyrkää nouuun!

Nermal

18.8.2010 20:42

Mä ymmärtäisin tuon niin, että TES:in fonttikokoa pitää supistaa neljänneksellä.