• mopsi22

Ei rikastu

epäpätevänä opena saan 18 euroo timmalta. tekee tommosesta viiden tunnin päivästä verosten jälkeen noin 70 eppua. aika nihkeetä, tai sitten oon vaan ahne paska, joka ei tiedä työnteosta mitää. lähinnä nihkeetä kyl.

tolla hinnalla oon 24 oppilaan turvallisuudesta vastuussa. sen lisäksi tietenkin siitä, että jotain oppisivatkin. päivässä ny voi sille tavotteelle paljon laskea. kuinka moni teistä ottas 7 kybällä vastuulleen 24 11-vuotiasta lasta viideksi tunniksi?

nooh rahaa se on seki.

mistä mä löydän ittelleni kivan halvan mustan trenssin? berliinistä varmaan...

me katteltiin jo alustavasti majapaikkaa...

löydettii gayfriendly paikka...drageille skumppa/jäätelö tervetuliaisiksi (mutta kuvatodisteet ennen saapumista ;)...ja parasta, kaikki uskontokunnat tervetulleita ja pyhimyksille annetaan alennusta...vaikuttaa todella jänskältä paikalta..ja kait siit on tykätty arvioitten perusteella...

dodii...henkisesti teki tiukkaa, mutta yritin olla välittämättä mistään tyyp. oikeinkirjoitusjutuista, kuten isoista Alkukirjaimista, saati pisteistä. Pilkkujakin - oho iso alkukirjain automaattisesti, antaa olla - yritin raiskata, muttei se näin isoll.. siis tarkotan tällä akateeemisuusbugilla varustettuna oikeen enää vörki.

äs sed, ei tuu rahaa epäpätevänä, mutta toisaalta, en oo varmaan koskaan noin alta lipan vetäny päivääkään..."jaahas, uskontoa, avataans kirjat...lukekaa kappale ja vastatkaa kyssäreihin..." sitte ope vaan nosta jalan toisen päälle ja keskittyy komentelmaan tylsistyksestä nousevaa purinaa...

moon diktaattori..mutta tuttu luokka, oli ihan kivaa...ei oppilaat vierastanee lainkaan...sinällään ihan mukavaa...iisii manii kait sitte...myännän...tosin, ei MITÄÄN energiaa lukea työn jälkee...ihan mehut pois. olis ehkä jos tekis säännöllisesti mut tämmönen keikka, nou toimi.

1 kommentti

pelsepuuppi

12.1.2009 21:54

nooh.. mä saan vitun päevänä vähemmän tunnis ku sinä. toisaalta mun vastuul on.. ei niin nuorii tyyppei enää. sellaista on elämä. berliini on maailman ihanin kaupunki, ihanin ever. E-V-E-R!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mä siis digaan siit ihan kybäl. tai no.. new york on kans aika ihana ja upee. meleke kivampi ku berliini. mut berliinist mä ostin diorii, nykist vaan dolce&gabbanaa.. ja senki alest. ja sneki pako edes ku ei ollu gaultierii mun koos. kaikelaista.

berlin on ihana. olisin halunnu ottaa kuvan itestäni brandenburgin portil edes ku hagenist siin yks upee kuva mut siel oli sillo 40 000 juoksijaa räikkien kans ku maratni ja mua peljästytti ja ahdisti.