• mopsi22

Ei mitään

"mitäs, kuulin että sullakin on joku seuralainen"
"joo, yksi semmonen tyttö, sairaanhoitaja"
"jaahas, missäs te tapasitte" jne.

Keskustelu kummisetäni ja serkkuni välillä. Minulta kukaan ei kysynyt, että mitenkäs minun parisuhde-elämäni kulkee. Homolta ei kukaan kysy.

Olen muutenkin jotenkin, hmm, etääntynyt äitini sisaruksista, tädeistäni ja sedistäni. Kun puhun suvusta, tarkoitan äitini puolen sukua. Olemme paljon tekemisissä sukujuhlien merkeissä. Olen todennut, että Turkuusessa viettämä aikani ja piirit joissa pyörin arkisin, ovat toooodella kaukana siitä keskiluokkaisesta heteroilusta, mitä sukuni harrastaa. Pukeudunkin vähän räikeästi joukkoon sopivaksi :S

Olen ihan tervetullut joukkoon, ei siinä mitään, mutta on vähän ugly duckling -olo. Toisaalta serkusten kesken pidämme paljonkin yhteyttä netitse, joten heitä on mukava nähdä livenäkin.

Mummu oli päässyt sairaalasta parin tunnin lomalle juhliin. Tekee perkeleen hyvää naiselle, joka joutuu viettämään aikaa sairaalasängyssä samassa sairaalassa, jossa yksi siskoista on kuollut taannoin, päästä pois laitoksesta; nähdä, että ei sinne olla sittenkään jäämässä vaan vain ollaan hetki toipumassa. Pirteäkin oli mummo, vaikkakin väsyi nopeasti.

Sosiaaliset kontaktit pitävät aivot vetreinä.

___

Olen koko viikonlopun viettänyt dekadentin pitkiä aamuja sängyssä paksun peiton alla. Tänään piiiitkän aamuherätyksen jälkeen vietimme päivän parin elokuvan ja karkkikilon seurassa.

Uusin startrek, omg, mitä shaissea. Sen lisäksi, että elokuva itsenäisenä teoksena oli shaissea, oli raiskattu koko saagan juoni ja tarinat ja historia ja kaikki. Outoa.

Naisten etsivätoimisto oli yllättävän mukava ja iloinen elokuva. Ei mitään maata mullistavaa, mutta kevyt kiva elokuva hyvillä näyttelijöillä.

Karkki oli makoisaa kanssa!

___

Mulla oli joku järkeväkin aihe, mutta en nyt muista mikä se oli

___

Ostin sarvikuonon. Semmonen muovinen sarvi, johon laitetaan lämmintä vettä ja merisuolaa. Sillä voi huuhdella nenäonteloista rään ja pölyn pois. Eka käyttö ei oikein vakuuttanut, mutta luulen kyseessä ollaan käyttäjän ekakertalaisuus :)

Parempi joka tapauksessa kuin nenäsuihkeet, jotka ärsyttävät omaa nenääni ainakin aika paljon.

___

Miksiköhän mulla ei nyt oo mitään järkevää sanottavaa. Ärsyttää, kun en kirjoita ajatuksiani ylös. Jotain pohdittavaa oli ihan varmasti :)

No olkoon...

2 kommenttia

sleepygay

24.1.2010 21:51

Samat fiilikset on mullakin suvun kanssa, paitsi ehkä melkein voimakkaampana. Voisin melkein kirjoittaa kokonaisen blogimerkinnän siitä aiheesta. :P

Aboa

25.1.2010 15:04

Meillä taas molemmat ovat aktiivisesti mukana toistensa suvuissa. Mutta ehkä siihen vaikutti meidän häät; kun kaikki serkkuja myöten oli kutsuttu mukaan meidän juhlaa todistamaan, on sen jälkeen aika vaikea olla huomaamatta toisen puolisoa.