• mopsi22

"Ei ilmaisjakelua, kiitos!"

Katsoin tuossa juuri mainospinoa omalla eteisen pöydälläni. Helvetisti t u r h a a paperia :S. Vaikka pidänkin mainoksista pienenä keskeytyksenä arkeen, ajattelen tässä vakavasti liimailla oveen ei ilmaisjakelua -ilmoituksen. Toisaalta, paperinkeräykseen ne päätyvät lopulta kuitenkin, joten en toiminnallani varmaankaan vähennä paperin määrää :(

Big A ei innostunut Ikean mainoksesta tai sen jakajasta ja päätti kunnon kansalaisena ja kuluttajana lähettää seuraavan palautteen:

"Hei vaan täältä Turun seudulta. Ovessani lukee: 'ei ilmaisjakelua'. Niinpä kun ilmaiseksi jaeltu IKEA-mainos kolahti luukusta sisään, avasin oven ja palautin opuksen (ystävällisesti toki) jakajalleen. Hän (ystävällisesti myös, ja asiaansa ilmeisesti uskoen) kertoi sitten minulle että 'tämä ei ole mainos, tämä on lehti. Ei mainos.'

Käsittääkseni kuitenkin nimenomaan ikean mainoksesta oli kyse. Ehkä voisitte selventää näitä käsitteitä jakajillenne, jottei brändiinne liitettäisi typeryyttä.

A."

Vastaus tuli samantien:

"Hei A,

Pahoittelen, että sinulle on jaettu tuo kuvasto, vaikka nimenomaan olet ilmaissut, ettet ilmaisjakelua halua. Kuvasto on tosiaan mainos ja siksi ilmaisjakelun mukana eikä sitä missään nimessä tulisi jakaa postiluukkuihin tai laatikoihin, joihin on kiinnitettynä "Ei mainoksia/ilmaisjakelua" merkintä. Olen välittänyt viestisi eteenpäin Suomen suorajakeluun,joka jakelusta vastaa.

Ystävällisin terveisin
Ella
IKEA Oy
Asiakaspalvelu
puh. (09) 3482 9400"

Kiitettävää nopeutta :)

__

edit: "meikän :D hymiö oli myös palautteessa, ja antoi viitteitä sen positiivishenkisyydestä. mutta nyt se on jätetty pois blogipalstaltanne. Toivoisin, ettei minua esitettäisi näin valheellisesti ja tarpeettomasti negatiivisesssa valossa.
"

Nyt A innostu palautteenannosta...lapset :P

3 kommenttia

pelsepuuppi

15.8.2009 18:23

no voi perse, jätkä saa ikean kuvaston kotii for free ja mul ei tu mitää? kreisii on elomme poluilla vääryys ja julmuuden porteilla epätasapaino.

ku olis tienny olisit voinu nappaa sen mul ja mä olisin haaveillu uudest metsänvihreästä keittiöstä, hauskoista säilyttimistä keittiöön, ylellisistä tekstiileistä makuuhuoneeseen, viherkasveista, tuoksuvista kynttilöistä, rakkaudesta ja ruåtsalaisuudesta. mut ei nyt onnistunu. jos mul tulis kans joskus se kuvasto.

mopsi22

15.8.2009 19:42

No, mulle tuli jo viime viikol, A:lle tänää, et mahollista on et tulee sullekin vielä.

Mäki nään märkiä unia hienoista keittiö- ja vaatekaappisysteemeistä, mis kaikki olis ihanasti omalla hienolla paikallaan...joskus sitten, joskus sitten...

mopsi22

16.8.2009 12:21

ja sitä paitsi ikean tän vuoden kuvasto oli huono, en tykänny. ensinnäki se oli pienempi ku ennen, vähä jotain bilteman läpyskää isompi. ei nii pienee tilaa mahu kunnon kuvia ja asetteluja! toiseksi siinä oli kauheen vähän jotenki, ehkä koosta johtuen, juurikin semmosia kivoja kokonaisuuksia ja toisaalta nihkeesti sitten esitelty muutenkaan mitää. paljon kaikkee mut vaa vähä kaikesta.

en tykänny. sitä paitti se on sekavampiki ku ennen :S