• mopsi22

doggy fever

omg, se iski, tauti....koirakuume :S

ei oo varaa, ei tavallista elämänrytmii eikä mitään järkee, mutta haluisin koiran. onneksi haluun kalliin koiran, joten en voi sitä hankkia vielä vuoteen pariin ainakaan.

ranskanbuldoggi kiikarissa. ihana rotu, vähä luonnetta, sopivan homo, mutta kuitenki aika hetero ku kuiteski bulldoggi kyseessä :)

onneksi ne maksavat niin paljon, eikä mulla oo taloudellisesti mitää mahiksia lääkäreihin tai vakuutuksiin, joten suapi odottaa vähän.

varmaa on, että koira mulle vielä tulee ja 99 % se on ranskanbulldoggi.

poikaystävä on kauheen huolissaan, että koira rajottaa elämää. totta kai se rajottaa, mutta elämä on valintoja. mä siedän, tai tyydyn (pieni piikki, <3) siihen, että ku saa jotain, nii täytyy yleensä jostain myös luopua. ne on niitä vaihtoehtokustannuksia, jos menis tää termistö paremmin perille :)

ja sitä paitsi, koira on mitä parhain tapa tavata ihmisiä. käsittämätöntä, mutta koira rikkoo jopa suomalaisen melankolisen älä katso silmiin -asenteen. joutuisin koiran kautta tottumaan siihen, että joku vieras ihminen saattaa joskus jopa puhua minulle.

kyllä sen tietää, että on koiraihminen ja ei voi elää ilman koiraa. tai voi, mutta kun koiraan kerran tottuu, niin siitä tulee jotenkin elimellinen osa elämää. käsi hamuaa aina, että missäs se lämmin karvakasa onkaan. puhumattakaan liikunnasta: satoi tai paistoi, ulos meet. ja mä oon semmonen, että ku kerran ulos menee, nii kävelee sitten samoin tein tunnin lenkin. laihduin korani takia 33 kiloa aikanaan. en olisi muuten harrastanut ulkoilua (mitä nyt pari vuotta juoksin, mutta sitte alko pumppu reistata, vaikka eivät siitä vikaa löytäneetkään...friikkasin ja lopetin...)

tahtoo koiran. ei noksullakaan oo koiraan varaa ja silti sillä on eksoottinen nahkapallero...:P

mutta mä oon tästä kaksikosta se rationaalinen (tai no, aattelen ainaki nii...), joten odotan, että mulla on varmasti varaa ylläpitää isin pikku mussukkaa ;)

siis kattokaa ny totaki pentua.....aaawww

1 kommentti

martin

7.7.2009 15:07

Oi kuinka ihana!