• mopsi22

Audimies-adjektiivi on syntynyt

En ihan tajuu tätä Audi-mieskohua. Onhan sitä jokaisella oikeus julkilausua oma mielipiteensä. Naistenlehdessä vielä, naispuolisen (?) päätoimittajan hyväksymänä.

Minäkin haen mielelläni itseni tasoista ja parempaakin kumppania, niin koulutukseltaan kuin älyltään. Ulkomuoto täytyy olla lihaksikas, muttei liikaa, atleettinen sopivasti, kauniit sääret tietysti, joskin korkokengät ehkä voi jättää pois (silläkin uhalla, että miehen muoto tästä vähän kärsii). Tummat hiukset, täydellisen symmetriset kasvot, silmät tummat kuin yö ja hymykuopat, joihin uppoaa. Mieheni tulee tuoksua ruusuilta, tuntua pehmeältä kuin pumpuli ja suudella taju kankaalle. Kaikki tämä täytyy olla kunnossa, että hän osaa silittää paitojani.

Näitä speksejä varmasti monet kannattavat, valikoiden heterot, ja odottavat tulevalta puolisoltaan. Pullollaan on maa heteroita, jotka ovat Audi-neron kanssa samaa mieltä. Nämä kaikki taitavat ainakin toistaiseksi olla sinkkuja odotustensa kanssa...

Audimiesmäisyys on käypää valuuttaa sinkkumarkkinoilla. Aloita sillä uusi tuttavuus ja saat elää elämäsi rauhassa yksin - ryppyisten paitojen kanssa tosin.

3 kommenttia

millikan

4.9.2009 09:23

Kuitenkin on huomioitava että aika moni mielellään ajaisi Ferrarilla tai Aston Martinilla jos saisi valita mutta Toyotakin kelpaa. Haaveet ja todellisuus eivät useinkaan kohtaa ja suurin osa osannee antaa niistä haaveista periksi...mutta pitäisikö ne haaveet sitten kieltää?

mopsi22

4.9.2009 09:44

Eihän niitä kieltää voi :)

Toista tietysti on se sosiaalinen itsemurha, minkä saa aikaan haaveensa verbalisoimalla.

martin

7.9.2009 22:04

Hihii...