• mopsi22

Ärsytys ja toivottavasti helpotuskin jossain vaiheessa...

Pari kuudesluokkalaista soittanut koko päivän suutaan päin naamaa. Alko jo vähän vituttaa.

Jälki-istunnossa ovat seuraavaksi. Piste.

grrr...nulikat.

Onneksi oli pääasiassa kivaa porukkaa ja hellan lettas mukavia, kun pari ärsyttävämpää - anteeksi "haastellisempaa" - oli muualla.

Perjantaiksi iskettiin heti aamusta nakki käteen. Pyydettiin yläkoulun puolelle erkkaopeksi. Lupasin mennä, sen verran kiinnostava pesti.

Pienryhmien opetusta. Yhdessä on vain yksi oppilas, suurimmassakaan ei ole kuin 8. Mikäs siinä, voi olla oikeasti ihan kivaa. Kyseessä vielä oppimishäiriöiset eikä joukossa ole käytöshäiriöisiä (en saane siis turpaani, koska lääkitys on vähän off tms.).

No, suutaan soittavista selviän ajatuksella palkkakuitista. Eikä huomenna taida omalle luokalle tunteja ollakaan.

___

Välituntivalvonta sateessa: mopsi pakkautunut 10 yläasteikäisen pojan kanssa pieneen 5 m2 katokseen...

Siellä sitten painimisen ja kauheen teinitestosteronin keskellä yritin olla nauramatta kippurassa :D

...hyviä tyyppejä kyllä olivat, eipä siinä mitään. Muutenkin yläkouluikäiset kestävät meikäläisen hieman hurtimpaa huumoria paremmin kuin alakoululaiset (joilla harvalla on mitään sarkasmin tajua...).

Oli kyllä hieman outo olo mennä (homonnäköisenä kai sitten, vaikka kuinka heterosti yritin olla) ruokalan läpi, kun muutama kymmenen yläastelaista tuijottaa ja osoittelee suoraan ja hihittää hihaansa. Hymyilin vain. Pokkana. Kyllä ne omatkin kutoset taisivat jotain aistia pienistä kommenteista päätellen. Joo, ei homous tartu, olisin voinut yhteenkin vastata :/

No, summa summarum, kaikki muut tunnit menivät hyvin, paitsi oman luokan rääväsuiden. Tytöt kiltisti etupenkissä, pojat metelöiden takana. Kauheen klassinen asetelma. Jos oisin päättämässä, ois sukupuolet sekasin. Se on muissa luokissa ollut ihan toimiva systeemi.

Itsehillintää kaipaavat - ja ope kans.

Menee taas valitusvirreksi. Lähden kaupungille Soneralle hakemaan mokkulan hyvästä tarjouksesta: 24 kk, 3,6 Mbit/s. (teoreettinen) ja 12.90 €/kk koko sopimuskauden. Nyt toivon, että kämpässä toimii 3G.

off I go...ja kiroilen vieläkin, etten osannut vastata yksinkertaiseen kysymykseen, miksei englannissa tule kysymyksen yhteydessä yks. 3. persoonaa tyyliin Where does she liveS.

...sehän tietty on jo tossa does-verbissä...oppilas valaisi opettajaa...opettajaa vitutti kun ei muistanut tuollaista...opettaja kyllä oppi uutta...

___

tunnin jonottelujen jälkeen, sain uuden Acerin laturin koneeseen, uuden soneran mokkulan ja elisan laajakaistan irtisanottua. että vitutti seisoskella...siis yhteensä tunnin...:S

posti oli vikkelin asiakaspalvelija...