• mopsi22

Arjen bloggaus

Herätys ei toiminut. Ei tärkeää menoa onneksi ollut, vain homoja ja kirpputoreja. Arjen kierrätysteko.

Silti.

Minä en mokaile heräämisessä. Kirppikset menivät kahvin voimalla.

Pysähtynyt harmaa maanantai. Niin sunnuntaifiilis ettei mitään rajaa. Aivot eivät tunnu vieläkään olevan tässä maailmassa.

Onneksi seura oli hyvää. Kello on neljä kohta. Söin vasta. Pastaa ja kanaa. 400 gramman marinoitu fileepakkaus oli vain 2.35 euroa Salessa. Ei paha hinta. Jopa minä raaskin ostaa ja hyvää kanaa olikin. Normaalihintaistakin vielä eikä vain tarjous.

Katselin kirpputorin ikkunaa keskustassa ja vanhempi naishenkilö totesi, että mene sisään vain, siellä on paljon kaikkea mukavaa ja kaunista. Totesin vain hymyillen, että kiitos käyn säännöllisesti :)

Oudun piristävä yhteensattuma. Olen hiljaisesta luonteestani - vai onko se vain mielikuva, joka minulla itsestäni on - huolimatta kuitenkin sitä kansaa, joka toivoisi enemmänkin pientä arkipäiväistä sananvaihtoa tuntemattomien kanssa. Ei kauhean suomalainen tapa. Arjen pieniä yhteentörmäyksiä.

Huomasin ihastelevani seurani kroppaa tänään. Kaunis ihminen on kaunis ihminen. Arjen estetiikkaa.

Istun pimeässä huoneessa. Plasma jauhaa kuvaa taustalla ja ikkunoista valuu harmaata valoa vähän sisään. Niin todella pysähtynyt päivä. En tiedä onko se hyvä vai huono asia. Arjen harmaus.

Kokous illalla. Ihmisiä. Saisikohan heiltä energiaa? Huomenna pitäisi aktivoitua tekemään 20 minuutin esitelmä. Olen jäljessä aikataulusta. Onneksi noin lyhyeen esitelmään ei paljoa vaadita. Toivottavasti power point toimii. Arjen työtä siis, ja toivottavasti saan sijaisuuden tai pari. Lontoo on kallis paikka. Arjen köyhyys.

Sinne menen joulunaikana. Majapaikkani hallitsija haluaa Suomeen jouluksi. Itselläni ei ole suunnitelmia. Olisin oikeastaan voinut nauttia joulun Lontoossa. Nyt lennän loskan ja pingviinien maahan. Käyn ehkä yhdellä jossain. En vietä joulua tänä vuonna. Ainakaan ihmeemmin. Haluan nähdä mitä tapahtuu kaupungissa silloin, kun kaikki ovat rakkaiden ja läheistensä kanssa syömässä ja nauttimassa kaupallisuudesta.

Olutta. Arjen b-vitamiinit. Ehkä nautin olutta. Ehkä ruusunmarjasellaista, joulun kunniaksia vähän väriä. Tai sitten pullo punaviiniä, juustotarjotin ja hyvä elokuva.

Ehkä koodista villiä seksiä. Hah, ruoska ja valkoinen parta. Ehkä vain viini. Ehkä otan viinin ja menen äitini luo. Hän on aaton yksin. Hyvää ruokaa ja elämän purkamista puolin jos toisin. Ehkä ei kuitenkaan. Mitähän sitä tekisi? Arjen valintoja.

Kevät. Juhannus. Uusivuosikin. Pride. Työt ja väikkäri ja liikunta ja ihmiset. Arjen...Arki. Aika kuluu kauhean nopeasti.