• mopsi22

Alumiinikloridia

"Alumiinikloridi on syövyttävä, palamaton yhdiste, jonka kemiallinen kaava on AlCl3. Se on hygroskooppinen aine ja voi räjähtää joutuessaan kosketuksiin veden kanssa. Yhdisteestä käytetään myös nimiä alumiinitrikloridi ja alumiini(III)kloridi."

Aaah, tästä syystä ei Absolut Torria saa laittaa kosteisiin kainaloihin.

Kaikkea sitä tulee keholleen siveltyä. Toi Torrkin on 20 % alkoholiliuos ja toi yllä on vaikuttavana aineena. Täähä on ku hunajaa hivelis kasvoille...

3 kommenttia

Torontosta

2.10.2009 02:15

Alcohol on vain ohennus aine joka haihtuu sekunnissa, alcoholeja on monen laisia jokut esthers ja sallets luokitellaan alcoholiksi . Ei juotavaa.

Torontosta

5.10.2009 02:51

Viela,, iron sufite ja bromium sufite on aineita anti perspirant tuotteissa, bromium on aine joita kaytetaan mental instituussioissa ruuassa sexuaalisien himojen lopettamiseen, toiselta nimeltaan saltpeter, alumiinisuolat, bromiumsuolat, chrome on hyva aine antiperspirant. Itse kaytan Michum un-sented sallet non staining antiperspirant.

Juksteri

5.10.2009 13:15

Alumiinia tuntuvat dödöt pääsääntöisesti sisältävän. Itse käytän Nivean Dry comfortia (joka yleensä löytyy naisten hyllyltä). Se sisältää alumiiniklorohydraattia ja tuntuisi olevan hellävarainen ja riittävän miedon tuoksuinen. Ostin Cocon suosituksesta myös Mitchumia (sitä saa Suomessa mm. Stockmannilta), mutta en ole sitä paljon käyttänyt, koska se ei ole hajuton vaikkakin hajustamaton. Mitchum vaikuttaa myös tehokkaalta. Aktiivinen aine on "Aluminium zirconium tetrachlorohydrex gly", mitä lieneekään.