• mopsi22

Äiti se osaa...

Audi-story jatkuu: Naapuri ei ollut myöntänyt poliisille tehneensä mitään (outo heppu, indeed). Poliisi tulee nyt sitten oikein paikan päälle katsomaan autokatosta ja sitten ei muuta kuin syyttäjälle. Ottaa nyt sitten tommosen takia riski rikosrekisteriimerkinnästä. Että osaa olla idiootti, mutta olkoon.

Äiti veti taas kympit, kun oltiin noksun kanssa siellä syömässä. Toi teepöytään suvereenisti hunajapurkin. Tapani mukaan lueskelin (luen aina kaikkien astioiden merkkejä ja purkkien kylkiä sun muita), että mitäs tämmöinen on. Purkissa luki, että voidaan käyttää saunassa, levitetään iholle, parantaa sitä ja tätä.

Totesin äiteelle, että ehkä ei kannata tarjota teen kanssa saunavoiteita, vaikka ne hunajalta näyttävätkin...ei se ollut edes purkkia katsonut, kun oli sen lahjaksi saanut. Se Oletti sen olevan hunajaa...huoh :D

Ja noksu sai virallisen mom-approvalin. Luonnehdinta taisi olla spontaani ja sanoilla "on todella mukava!" Huomionarvoista on se, että se sanottiin pyytämättä mielipidettä ja vieläpä KESKEN MINUN LAUSEENI. Härreguud sentään ;D

Palkitsen henkisen kasvuni (viitaten nopeaan matkustamiseen ja vuokrasuhteen rakentamiseen miettimättä asiaan ensin vuotta) pullolla hyvää argentiinalaista punkkua ja sipsipussilla. Aloitan pääisiäisen jälkeisen paluun takaisin kevyeen arkiruokaan vasta huomenna. Samoin liikunta saa jäädä vasta huomiselle.

Poks ja menoks :D

1 kommentti

noksu

26.3.2008 21:43

Todennäköisesti mä olisin vaan syönyt sen hunajan enkä olisi huomannut mitään...
Ja äidit tykkää musta aina...ainakin aluksi...:D

Mäkin palkitsen itseeni, en kyl tiiä mistä, mut juon viiniä ja syön pitsaa....