Mopsi's

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2009.

Taululöytö

Tällaisen kauniin taulun löysin tänään. Eri puulajien viiluista tehty. Yleensä nää tämmöset on vähän mauttomia, mut tää oli siro ja pienehkö (joku 25x35 cm ehkä).

Makso 12.50 ja äiti makso senki. Tykkään teemasta ja asettelusta ja perspektiivistä. Kaunis kuva. Venäläinen, ainaki kyrillisillä on jotain riipustettu taakse. Voisin käännttää kaverilla kun tekstiä on vähän enemmänki...

Vielä kun löytäisin tälle paikan. Nyt hyllyn päällä vaan, kauniisti näkyy sieltä, mutta ei oikee paikka...nooh, kattelen :)

___

edit: Taulun takana lukee venäjäksi: Muistoksi käynnistä Kolpinon kaupungissa elokuussa 1977.


Torstai 22.10. Herran vuonna 2009 (pian jo 2010 :S)

Siivoan vähän tänään.

Luen työoikeutta kahvipannun kanssa.

Menen äiteen kanssa kirpputoreille ja pääsen parin lapsipäivän jälkeen keskustelemaan aikuisenkin kanssa.

Illalla on jumppa.

Tässä arkipäivä torstai 22.10.

Näin vähän minulla on enää sanottavaa.
*Huokaus*

Itsensä vakavasti ottavat ihmiset, jotka tietävät aina olevansa oikeassa samalla kun muut ovat väärässä, ovat sadistisen ihmisen päivällinen. Olkoon tässä päivän opinkappale.

___

edit: vittu, jäi sandaalit koululle, prkl...hakeen ne tuolta korvesta sitte :S

ja on mua tässä männäviikol luultu saksalaiseksiki :D

___

lisäedit: aijjai, lounas äiteen kanssa ja sitte kirppareita. muori osti mulle hienon baarijakkaran (oikee jousel ja säädöl) et saan työtuoliksi tohon tiskille, sitte hienon puuviiluista tehdyn taulun (joo nää on yleensä mauttomia, mut tää on kaunis, laitan kuvan joskus) ja pari paadarin shottilasia (iittalaa siis) ja vielä Scotchin kivan kauluspaidanki löysin halvalla. Äitee makso kaiken. Tän kukkuraksi sain viäl kauheen säkin herkkuja kaupasta: pistaasia, viinirypäleitä, hunajamelonii, karjalanpiirakoita, tuoremehuu ymsyms...naaam...


Valoa syksyyn

Bongasin kirpparilta kivat seinälampetit. Kuvassa vähän huono tuo valo-osuus, kun on kännyllä otettu kuva ja liian tehokkaat polttimot sisällä. Kauniin violetti valokuvio kyllä tulee ja valokupukin loistaa timanttisesti (salittakoon kämäinen adjektiivi).

Vähän arvokas setti oli, 20 € molemmat, mutta niin kivat, että törsäsin. Tuossa nurkassa on muutenkin tuollaista, hmm, messinkistä tavaraa ja sängyn tyynyissä ruskean ja eri metallien sävyjä, joten passelit.

Vielä täytyy sen verran sähkötöitä tehdä, että vaihdan lamppuihin seinän väriset beiget johdot ja maadoitetun pistotulpan.

___
edit: tuossa, vaihdoin kuvan, ovat lamput kauniimilla pronssin värisillä johdoilla..hienot!


Ongelman ratkaisuhan on jälleen tietysti uusi rajoitus, eihän muita mahdollisuuksia olekaan...

"Eduskunnan liikenne- ja viestintävaliokunnan puheenjohtaja Martti Korhonen (vas.) esittää alkoholinkäytön täydellistä kieltoa nuoren kuljettajan ohjaamaan autoon. Asiasta kertoo keskustan verkkolehti Verkkoapila.

Korhosen mukaan autokyydissä mukana olevat ja ajon aikana alkoholia nauttivat kaverit saattavat provosoida hiljattain ajoluvan saanutta nuorta kuljettajaa ottamaan liikennekokemukseen nähden kohtuuttomia riskejä. Seuraukset ovat usein kohtalokkaita."

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2009/10/977288


FST5

This channel provides us with rather good entertainmet!

Fanny Hill was a delightful movie. I've seen the story told before, and heard, but still a nice movie :>

"Virtue is always better than vice - but we can't always choose, can we."



Honeylips =9

Dry lips. Most annoying.

First time in my life I'm trying to find a cure or some help.

Today I made a pealing mixture out of sugar and honey. I pealed my lips. How gay is that? And after pealing I smeared my lips with pure honey. Feels good and honey is naturally an antiseptic and a treating substnace.

And sweet!


A man...

...that is kind of interesting...caught my eye even...a new project?

Do I have the energy? Perhaps just letting things happen, if they are to happen? I really enjoy living my OWN life for a change and all my ongoing projects do not allow me to disperse my attention...

Well, perhaps. Slowly. Naturally, without persuing anything actively but instead seasing moments when they come, not trying to create or look for them...

Hmm, just looking is also quite satisfying. No need or pressure to find anything.

Life is beautiful. Quite pleasent at times too. Oh well...


Labour law - labourish to study with a humist's brain

Mopsi is reading labour law and is seriously wondering why?!

Ok, it's most useful no matter where you work in the future, as a boss or as an underling, but still...

Law, it is something far far away from pedagogics. The thinking is so, not straighforward in such but...rigid? Law is law and ment to be interpreted but not in the way that social sciencies or pedagogics or psychology is.

All I know is that I'm reading and trying to comprehend something that moves along way different paths of thinking than my own field of study. And the language of law...takes some time to wrap my brain around it :S

800 pages and laws and such on top of that...if you wish to be helpful you may send me some rope, preferrably ready-noosed 'cause I can't even tie one up my self :S


Virkstävä työpäivä

Olipa mukava työpäivä. Pitkästä aikaa oli hyvä fiilis kun lähti sijaisuuskoulusta.

Oma luokka oli unelma kolmonen (niitä, joille koulu on vielä kivaa...) ja liiikunnat vanhemmillekin menivat mainiosti.

En valita 3 h liikuntarupeamasta heti viileään aamuun, sillä sain nauttia ajan kuulaan aurinkoisessa saaristossa patikoiden. Palkkaa lenkkeilystä kauniissa säässä :)

___

edit: aamuisen reippailun jälkeen olin tänään tuplasession jumpassa. ensin tunti kokovartaloa painoilla ja sitten toinen steppilaudalla pomppien. sain tyydytystä siitä, että pysyin kyydissä ja jaksoin. vähän surulliselta näytti tyttö, joka oli ekaa kertaa...mäkään en ollu niin käsi - tai no, jalka :) (ilkeetä, mut se oli jotenki hellyyttävää, että joku on vielä muaki kämäsempi)