• mopsi22

Maailmaa on kiva pelastaa. Ois kiva ku ois ruusuu ja kukkasta ja pinkkii linssii.

Mut ku ei oo. Siksi välillä risoo se, että joku tulee valittamaan noitte ruusulasien läpi, miten pitäis elämäänsä elää.

Ok, ehkä maailma olis parempi paikka jos tekis jotain toisin tai välillä koittas niit ruusulasei. Fakta on, et suurin osa ei nii tee ja mä joudun kilpailemaan selviämisestäni täällä niitten kanssa. Valitettavasti ny valitsen mones kohtaa oman perseen edun, enkä muitten.

Se on itsekkyyttä, mutta joku vois sitä sanoo myös ihan terveelliseksi, inhimilliseksi itsekkyydeks.

Valitettavaa, että oon niin kapeekatseinen, etten tajuu oman ajatteluni aiheuttamaa tuhoa niin itselleni ku kaikille muillekki.

Ero on ehkä se, että mun elämäntarkotus ei oo muuttaa maailmaa ruusukedoks, vaan elää sen ehdoilla mitä on nyt. Ei se tarkota, ettenkö tiedostas ongelmii monella tasol ja jopa pyrkis tuomaan jotai ehdotuksii tai antaa rahaa hyvää tarkotuksee. Mä en vaan aio syyllistää itteeni ja muita siitä, ettei ne käytä elämäänsä tiettyjen tarkotusten ajamisee.

Eikä se, etten käytä elämääni sademetsän pelastamisee tarkota sitä, että käytän elämäni sitte automaattisesti sen tuhoomiseen.

___

ja tähän samaan rimpsuun vitutusta lisää:

kela haluaa 4237,61 euroa multa, kiitos.

...enkä ees opetellu sitä hirttosolmuu.

tarttee varmaa alkaa myyrä itteesä... ;D

2 kommenttia

kesäpoika

5.2.2009 19:12

Ei maailman ongelmat johdu muutamasta empatiakyvyttömästä ja itsekkäästä. Ne johtuu niistä muutamasta miljardista laiskasta.

Aika pieni osa ihmisistä saavuttaa sen ylimmän kehitystason, jossa kykenee globaaliin ajatteluun. Se taso kuitenkin on, enkä mä näe yhtään syytä olla pyrkimättä kohti sitä, jos älyllisellä kapasiteetilla on riittävästi ulottuvuutta.

Nermal

5.2.2009 19:46

En mä usko, että maailmaa on aina kiva pelastaa. Monet maailmaa pelastavat ihmiset ovat pohjimmiltaan varsin ahdistuneita. Mutta eihän maailman pelastaminen välttämättä vaadi mitään täydellistä heittäytymistä ja omistautumista, vaan ihan pienet jutut riittävät.