• Scherzo

Tautiatautiatautia

Tämä tauti oli sittenkin luultavasti vatsaflunssa. Lauantaina illalla alkoi kohtalaisen raju oksentelu, joka päättyi siihen, että päädyin sunnuntaina Marian kautta Meikkuun nesteytettäväksi ja vatsatähystykseen. Yök, vatsatähystys, mikä ihana toimenpide.
Siinä putki kurkussa lääkärin katsellessa ruokatorveasi monitorista on aina niin piristävää kuulla lausahdus "Kato, aika jännän näkönen, mikäköhän toi on?"
Luultavasti kuulema kyseessä oli vain haavauma, jossa oli arpikudosta tjsp, mutta se selviää paremmin kunhan koepaloista saadaan tulokset.
Huomisen pitäisi olla viimeinen sairaslomapäivä, mutta aion soittaa aamulla työterveysasemalle ja pyytää lähetteen Diacoriin. Vieläkin on kuumetta ja olo on kovin heikko... Jos saisi edes tämän viikon levätä vielä kokonaan rauhassa... Mikäköhän siinäkin on, että lääkärit eivät koskaan anna kunnolla sairaslomaa, aina vain sen mitä on minimi, jos menet maanantaina lääkäriin saati keskiviikkoon tai torstaihin asti sairaslomaa, et koskaan koko viikkoa... Mikäs se loppuunastisairastamattomuuden ja siitä johtuvien lisäsairaslomapäivien lasku olikaan?