Scherzo-journalism

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2007.
Seuraava



Paniikki

Apua! Mitä mä pakkaan?!??! Mitä mä oon nyt unohtanu?!?!?!
Tickets! Money!! Passport!!!
Sukkia juu
Kalsareita juu
Housuja juu
Paitoja liikaa
Tuliaiset juu ja lisää tulee terminaalishoppauksen yhteydessä
Kamerat juu
Matkaviihdykettä juu
Toilettilaukku on vielä levällään kylppärissä
Piilarit pakkaamatta
Kengät pakkaamatta
Pitää muistaa sandaalit
ARGH!!!!!!!!!!!



Shopping, darling, shopping

Kävin tänään shoppaamassa tuliaiset, tai ainakin suurimman osan niistä.
Haaviin tarttui 5 kiloa suklaata, 6 Iittalan Kivi-kynttilälyhtyä vihreänä, pinkkinä ja violettina ja pieni Suomen lippu. Nyt pitää vielä löytää hyvä paketti Unikko-kuvioillisesta (sininen totta kai) esiliinasta, keittiökintaasta ja patalapusta :-)
Ja lisäksi vielä jääkaappimagneetteja, joissa lukee "Finland" ja "Helsinki" :D Ja ne kaikki kosmetiikat lentokentältä mitä ostoslistalla on Estée Lauder Eye Recovery Complex ja Exotic tuoksu ja sitten kaikki Biothermen antisitäjatätä ja megakosteuttavat. Naiset...
Tai no... kyllä munkin kosmetiikkaveska päihittää äidin kosmetiikkavaraston. On megakosteuttajia, oliivipuriste silmänympärysvoidetta, anti-stress geeliä ja vaikka mitä, puhumattakaan niistä tuoksupurkeista tai hiusmömmöistä. Ja silti olen yhtä hirvittävän näköinen joka aamu, Lordi meikeillä :D

Noh, kun nuo suklaat tuhotaan, niin siinä ei enää mikään purnukasta saatava mömmö auta siihen teiniruttoon :D
Mutta sillekään ei mahda mitään, että suklaa on ehkä maailman syntisimmän ihaninta ruoka-ainetta, mitä suuhunsa voi tunkea.

Illan synti: Fazerin Sinistä feat. Vadelmaa ja Karpaloa

Ajattele suklaata!!!


9 vuorokautta ja reilu 2 tuntia

.. enää jäljellä koneen lähtöön :-)
Kolmen viikon loma!!
Tällä hetkellä Sydneyn ja Helsingin lämpötilaeroa 35 astetta kellon ollessa puoli 12 päivällä Helsingissä ja puoli yhdeksän illalla Sydneyssä. Are we there yet?

Heräsin tänä aamuna ihanan virkeänä, mutta heti sängystä noustessa niskani ilmoitti olevansa jotenkin poissa tolaltaan. En tiedä onko jotenkin nikama/välilevy jotenkin jumittanut vai lihakset vai pinna kireällä, auh. Olen koko aamun yrittänyt venytellä niskaa ja pyöritellä päätä puolelta toiselle ja ylös ja alas, mutta yhtä jumissa niska on edelleen. Ärtsyä.


Lemmintää

Ehdottomasti lempipaikkani kotona on sänkyni. En varmaan olekaan maininnut monasti blogissani, että rakastan sänkyäni.
Sänkyni on tukeva ja jämäkkä, siinä on ihana nukkua. Tukevat jouset myötäilevät vartaloa ja petauspatja antaa ihanan pehmeyden. Aamulla ylösnouseminen on yhtä tuskaa, sillä en haluaisi nousta rakkainpani syleilystä pois. Mutta, paraskaan sänky kumppanina ei korvaa sitä aitoa. Sitä tiettyä miestä, joka tekisi sängystäsi täydellisen. Tuplasyleily, josta ei ikinä haluaisi luopua.

Nyt minulla on vain materiaalisen, rahalla saadun rakkanpani syleily. Mutta sentään tämä syleily antaa minulle välillä villejä ideoita, tuhmia ajatuksia, uskomattomia brainstormeja, hehkulamppujen lähes-materialisoitumista pääni yläpuolella, ihanaa unta, syvää unta, tuhmia unia, joskus painajaisiakin ja unettomuuttakin.
<3


trilalalalaa

Bodypumpin jälkeen on aina niin autuas olo.
Tuntee, että on tehnyt jotain fyysistä, samoin mieli on auvoisa, rentoutunut, melkein post-orgastinen.
Fyysisestä rasituksesta saa vaan niin ihanan olon, että siihen jää koukkuun. Bodypump ja spinning ovat addiktoivia.
Salillakäynnin tuloksena olen huomannut, että minusta on tullut entistä narsistisempi. Peilailen ja katselen onko se takapuoli siitä pyöristynyt ja puristelen jenkkakahvoja peilin edessä ja tietenkin pitää sitä hausitakin välillä mallailla, kamalan heteroa :P
Tai.. no miehiähän me homotkin ollaan, samat narsistisuuden kohteet fyysisessä tarkkailussa meillä varmaan on kuin heteroillakin :D


Seuraava