Scherzo-journalism

Näytetään bloggaukset elokuulta 2006.
Seuraava

Torstai-törinää jälleen

Ensimmäinen lomanjälkeinen työviikko melkein pulkassa, huomenna ajattelin käydä toimistolla aamulla ja tulla lounastauolla sitten kotitoimistoon loppupäiväksi. Jotenkin nyt puuttuu se loman jälkeinen pieni energiapuuska, jolla jaksaa muutaman viikon taas taapertaa.
Ei, loma ei ollut liian lyhyt, hommat ei vaan enää jaksa kiinnostaa pätkän vertaa. Lomalla muutamana päivänä mietin, mitä oikeastaaan haluan työltäni ja se oli aikas kaukana siitä, mitä nykyisin teen.
Hain uuteen paikkaan firman sisällä tänään, Market Research Manager oli nimike, saa nähdä tuleeko edes kutsua haastatteluun.

Tänään oli salilla ihan hauskaa taas vaihteeksi. Haahuilin ja treenailin kaikessa rauhassa ja *pim* yhtäkkiä oli puolitoista tuntia mennyt. Noh, eihän tässä hätä valmiissa maailmassa, yllätyin vain, miten aikaa vierähti niinkin kauan :-)
Nyt on sitten vähän raukea olo, harmi ettei tullut oltua salilla saunassa kauempaa, oli vain pirun kuuma se sauna taas vaihteeksi niin siellä ei kovin kauaa pystynyt olemaan. Sauna on vaan niin ihq keksintö. Kotopuolessa lomalla vietin rantasaunassa kerrankin melkein 3 tuntia löylytellen, vastoen, hieman huilaillen ja vivoitusjuomia naukkaillen ja uiden... sauna on vaan niin ihana kun se ei ole liian kuuma ja liian kuiva. Hmmmmmm :-)
Viimeisiä viedään

Lomani on virallisesti ohi, enää rippeetkin jäljellä olevasta viikonloppujatkeesta enää jäljellä. Tällä hetkellä motivaatio huomista aikaista herätystä ja Espoon perämetsiin matkustamista kohtaan on miinusmerkkinen. Tämä on ollut varmaan paras ja rentouttavin kesälomani sitten peruskoulu- ja lukioaikojen.
Onneksi pientä lisää kesälomaan tuo vielä parin viikon päässä häämöttävä Lontoon reissu. Pitkä viikonloppu homolaumalla Lontoossa :-D

En nyt aio stressata vielä huomisesta töihinpaluusta sen suuremmin, vaikka se takaraivon syvyyksissä jo vähän jäytääkin mieltä. Aion tänä iltana napata pienen pillerin, että nukun kunnolla, ettei koko yö mene pyörimiseksi. On se vaan kumma, kun tietää, että aamulla on aikainen nousu ja on mentävä jonnekin, töihin, lentoasemalle, junalle tjsp, niin ei vaan nukuta kunnolla.

Aloitin muutama päivä sitten matalahiilihydraattisen ruokavalion ja se jopa toimii! Muutamassa päivässä on olo parantunut huomattavasti, ei turvota eikä ole ähkyisä olo ollenkaan. Nesteet kiertävät aivan uskomatonta vauhtia (tämä pelkkä kirjoittaminenkin saa minut jostain syystä hikoilemaan) ja painokin on lähtenyt tippumaan alaspäin. Suosittelen kaikkia kyllä kokeilemaan ainakin. :-)


Kahvia...

Tein iloisen löydön Stockan Robert's Coffee kahvimyymäläpisteestä. WatsaKahvia. Miellyttävän hapotonta, pehmeän silkkistä ja tummaa paahtoa perinteisiin suomalaisiin kitkeriin ja välittömän vatsahaavan aiheuttaviin KultaJuhlaKatriinaMokkiin verrattuna :-) Me likes very much indeed. Ryystän jo toista kupillista :-)


Loma lähenee loppuaan

Viimeinen lomaviikko alkoi energisesti. Kävin aamulla klo 7 spinningissä, jonka päälle vatsa-selkätreeni. Nyt on jotenkin hassu olotila, en ole pitkään aikaan käynyt salilla näin aamusta, vähän väsyttää treeni, toisaalta on treeninjälkeinen pirtsakkuus päällä ja koko päivä vielä edessä :-)
Toivottavasti en kuukahda ennen lounasaikaa, söin tosin proteiinijysäysaamiaisen. Vielä espesson kerkeän nauttia ennen kuin äityslomaileva ex-kolleegani kurvaa hakemaan minut Ikea-retkelle :-)

Gorgeous little turhakkeita siis luvassa...
Nyt. Espresso.
Hassua, outoa, tjsp

Rakas serkkutyttöni kävi tänään kylässä pitkästä aikaa. Hän jätti pk-seudun parisen vuotta sitten ja nyt sitten piti käydä pelastamassa viaton ja avuton neito Helsingin liikenteestä :-)
Sain puhelun aamusella "Mä olen nyt täällä ja täällä ja mä en tiedä miten mä pääsen täältä pois!!", ratsastin paikalle ratikalla pelastamaan neidon pulasta.
Loppupäivän olen kärsinytkin sitten päänsärystä, joka ei tahdo mennä pois pillereillä, nukkumisella eikä runsaalla vedenjuonnillakaan. Varmaan ukkosta ilmassa tjsp...

On se sitten kumma, että kesällä raha tuntuu lipsuvan sormistä erityisen helposti... vielä kaksi viikkoa palkkapäivään ja tilillä on enää roposia jäljellä. Maksoin asuntolainastakin ylimääräisen viisinumeroisen könttälyhennyksen, sydäntä särki kun painoin nettipankissa "Maksa" painiketta... :-/ Lisäksi Mr. Stockmann ja Mr. Diner's Club muistivat jälleen kerran kuukausittaisessa kirjeessään muutamalla sadalla eurolla, yyh...

Taidan turauttaa espressot jos tämä päänsärky johtuukin vain kofeiinin puutteesta, en ole tänään juonut kuin jasmiiniteetä.


takaisin sivistyksessä

Maalla meni reilu viikko ja tänään raahasin perseeni takaisin Helsinkiin. Ah..... noh... varmaan rentouttavammin ja enemmän arjestairtouttavammin en olisi voinut lomaa aloittaa. Ei vois työt vähempää kiinnostaa ja olla ajatuksissa tällä hetkellä :-)
Huomenna aloitan uuden elämän (jälleen kerran) ja suuntaan aamusella BodyPumpiin :-)
Pitää saada pelastusrengas a.k.a. jenkkakahvat a.k.a. love handles pois viimeistään joulunjälkeistä Aussilareissua varten, että kehtaa näytttäytyä beachillä :P
Nyt rentouttava kuuma suihku ja nukkumaan...

Seuraava