Scherzo-journalism

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2006.
Seuraava

testi

Aboa oli tehnyt transtukipisteen sukupuolitestin, teinpä minäkin... :D

Naisellisuuspisteesi: 2
Miehekkyyspisteesi: 12

Sinussa on melko paljon sekä feminiinistä naista että maskuliinista miestä. Olet sukupuolisesti hyvin harmoninen. Mieheytesi ja naiseutesi ovat tasapainossa keskenään, eikä kumpikaan puolesi hallitse persoonaasi toisen kustannuksella.

Olet sukupuolishoppailija! Tiedostat sukupuolijärjestelmän olemassaolon, sukupuoliroolit ja odotukset kriittisestikin. Et juurikaan välitä näihin odotuksiin vastaamisesta, vaan käyttäydyt melko sukupuolivapaasti. . Olet sukupuolen suhteen melko itsevarma. Sinusta on luontevaa toteuttaa itseäsi sekä miehisten että naisellisten puoliesi kautta.

Tulet hyvin toimeen miesten, naisten ja sukupuolineutraalienkin kanssa, koska et itsekään ole niin kaukana näistä muista sukupuoliryhmistä.

Okei.. tällainen siis olen... :D


suklaata...

Kävin salilla, ennakoin että tissit ovat kipeät huomenna.
Kotiinpäästyä piti käydä ostamassa maitoa vielä kaupasta ja ne perhanan viekkaat ketkut osaavat kyllä aina laittaa sen karkkihyllyn siihen kassojen läheisyyteen... Oli pakko ostaa Fazeriinaa..gaah!!! Mähkin patukan sitten hyvällä omallatunnolla, olinhan käynyt salilla :-)
Tosin ostin päivällä jälkkäriksi Geishan....


syysväsy

Järkyttävä syysväsymys, joka aamu sängystä nouseminen on entistä vaikeampaa. Herätyskello mölisee seitsemältä ja pystyyn pääsen yleensä vasta puoli kahdeksan jälkeen... ei vaan pysty. Mikäköhän auttaisi?
Vitamiinikuurin olen jo aloittanut, eivät tunnu nekään piristävän. Kirkasvalokuuri olis tietysti vielä kokeiltavissa...
Koivut ovat vielä kovin vihreitä vaikka on jo lokakuun puoliväli...


argh...

piti ottaa tänä viikonloppuna vähän rauhallisemmin, eikä alkoholisoitua.. toisin kävi.. minut juoniteltiin viekkaasti alkomahoolin vietteihin.... Devil thy name shall be Druusi!!!
en jaksanut kuitenkaan baarin asti.
Pääsin kotiin, paistoin kaksi munaa ja join lasillisen maitoa. Olen silti tuhannen kännissä.
Hyvää Yötä.. sammun täältä tähän


...

Mulle tuli yhtäkkiä ikävä kissoja, jotka oleilevat kotosalla kaukana porukoiden hoteissa. Siellä saavat temmeltää vapaasti ulkona ja sisälläkin on tilaa vaikka muille jakaa.
Olisi välillä aina mukava, että vieressä olisi huriseva karvaturri. Mutta kaupunkiasuntoon en kissaa halua... jotenkin tuntuu rangaistukselta tuoda eläinraukka pieneen asuntoon, josta ei pääse ulos vapaasti puihin kiipeilemään ja jahtailemaan hiiriä ja lintuja.
Ja tulisin varmaan hulluksi sen kaiken irtokarvan takia...
Pitää nyt siis antaa vaan virtuaaliset rapsutukset Sulolle ja Otolle


Syksy

Tänään töistä poislähtiessäni oikaisin Mäkkylän asemalle pienen metsäpolun kautta. Syksyn tuoksut tulvahtivat valtoimenaan ympärilleni kun astuin pieneen metsikköön. Aivan ihanaa! Märkien, maatuvien lehtien tuoksu. Märän puunkaarnan tuoksu. Lahoavien kasvien tuoksu. Aivan ihanaa.

Ratikassa istuskellessani joku söi takanani ilmeisesti possumunkkia ja tuoksusta tuli aivan mieletön flashbacki Savonlinnan terveyskeskuksen kahviosta. Se tuoku oli aivan prikulleen sama kuin aikoinaan siinä kahvilassa :-) Vaikka terveyskeskuksesta ei kovin kauheasti iloisia muistoja yleensä tule, minulle tuli iloinen mieli :-)

Pesukone sanoi itsensä irti eilen, lingotessa kuului kauhea mekkala, ihan kuin olisi ollut vähän ylimääräistä metallia pyörimässä rummun lisäksi ja sitten linkous vain hyytyi.. *köhput* onneksi se oli loppulinkous ja vaatteet eivät olleet litimärkiä. En jaksanut sitten haalia korjausmiestä käymään, vaan kävin hommaamassa Veikolta ja hänen Koneestaan uuden kuivaavan pyykinpesukoneen, äiti lupasi avittaa taloudellisesti, onneksi. Toivon, että kone on hintansa väärti... Edellinen kesti melkein 6 vuotta, tosin pesen varmaan 5 koneellista pyykkiä viikossa. Eli palveli uskollisesti ja hyvin sen ajan kuin orjatyössä hän kesti.

Itse olen aivan täysin väsy fyysisesti eilisen spinningin ja bodypumpin jälkeen... Nukkumaan kai pitäis, ei jaksais vaa... tai jotain...


Elämää ja ergonomiaa

Auh, olen ollut tämän päivän kotitoimistossa. Tai voiko tätä toimistoksi kutsua, ainakaan ergonomian osalta ei. Selkä ihan solmussa kun olen vähitellen, ruokapöydän edessä juttuja väsäillessäni, kyykyistynyt sikiöasentoa muistuttavaan kyyryyn. Todella terveellistä selälle.
Kotitoimisto on siitä hyvä asia että ei tarvitse herätä niin aikaisin aamulla ja voi kikkailla kaikkea rauhassa taustalla ja töitäkin saa tehtyä tehokkaammin kuin toimistolla, kun ei ole häiritseviä kollegoja ympärillä :D

Pakko lähteä spinningiin ja bodypumppiin ettei ihan täysin jumitu... Selästä lähti kunnon paukkeet kun vähän venyttelin, ihan kuin vetoketjun olisi avannut.


Ukkosta ilmassa

Ihan mieletöntä, syysukkonen, musta, öinen syystaivas valaistuu kaupungin kattojen yllä valkoiseksi salamoista. Mahtavaa!

Tänään oli vähän möhöämispäivä, piti lähteä salille iltapäivällä, mutta sade jotenkin lannisti ulostautumisintoa.
Lopulta viime viikolla pomo vahvisti, että saan pitää lput kesälomastani + talvilomani helmikuussa. Kolme viikkoa! Onneksi sain siirrettyä Sydneyn lentoni ilman ylimääräisiä kustannuksia. Alkuperäiset suunnitelmat hieman siis muuttuivat, enää en vietäkään syntymäpäivääni ja ota vastaan uutta vuotta Sydneyn satamassa vaan riekun Mardi Grassa sen sijaan :D
Täydet kolme viikkoa downunder :-)
Toisaalta ei harmita, viikko lisää lomaa ja oikeastaan parempi ajoitus, ei ihan niiiiin kuumaa ja kunnon homssubileet :D


Krapula

Ranneliikkeen bileet olivat ja menivät ja jäljelle jäi krapula.
Jostain syystä eilen iski aivan hillitön viinanhimo ja lipitin 5 tunnin aikana ainakin 12 drinksua, yök. Yllättävää kyllä, krapula rajoittui aivan järjettömään janoon ja pienoiseen juilivaan päänsärkyyn... tosin tänään olen taloyhtiön talkoiden yhteydessä juonut 2 olutta ja kolme lasillista punkkua...

Hei, olen Ismo ja olen alkoholisti.
Noh, pitäähän sitä aina välillä irrotella ja sitä paitsi eilen oli hauskaa, ainakin mulla :D
Tosin niiden heliumilmapallojen imppaamisen olisin voinut jättää vähemmälle....


Seuraava