• mopsi22

Väsyttää, miksiköhän?

Olen ollut todella pilivissä, kun sain upeen kämpän ja siihen liittyvät asiat alkavat olla järjestyksessä. Silti väsyttää, enkä saa mitään aikaan. Olen jo viimeiset kaksi päivää yrittänyt aloittaa gradun tutkimuksen tulosten luokitteluja, mutta aina aloittaessa iskee väsymys. EI VAAN JAKSA!

Yleensä puristan sitten väkisin, mutta nyt...ei vain yksinkertaisesti jaksa. En oikein ymmärrä, mistä tällainen väsymys johtuu. Liekö henkistä laadultaan, kun on niin monia muutoksia menossa (jotka kaikki hallinnassa, ei mitään paniikkia minkään suhteen, mikä sekin harvinaista...olen näemmä oppinut relaamaan ja antamaan asioiden mennä).

Väsyttää vaan. Nytkin pakotin itseni koneen ääreen, teekuppi seurana. Keittiössä, ettei vaan tellkari vie mukanaan (niinku sieltä jotain katsottavaa tulisi).

Hanikin on ollut vuorokauden teillä tiätämättömillä, kulkenut kaverilta kaverille ja jättänyt mut tänne meseen yksin ikävöimään. Kauheet vieroitusoireet, vaikka viimeksi pikainen sana vaihdettiin eilen illalla. Pahaenteistä...

Selkä on kipeä, vieäkin. Uutuutena niska oli jumissa aamulla. Vittumaista. Mutta, jos loma-aikani menevät niin kuin luulen - pomot oikein pohtivat että miten menee, kun on sopimuksessa vähän outouksia -, voipi olla, ettei tarvitse enää ennen sopimuksen päättymistä mennä duuniin, vaan lomailen :) Viikonloput vihdoin vapaita 2,5 vuoden jälkeen. Jo duunin aloittaessani ajattelin päivää, jolloin olisi viimeinen kerta. Toivottavasti se oli eilen!

Väsyttää elämä, vaikka kaikki on hyvin...vitunmoinen paradoksi???

Kuka kertoisi miksi näin?

1 kommentti

noksu

30.3.2008 00:17

Energiahaleja!