• mopsi22

Vammaisuuden historiaa - kaikin puolin

Aah, vähemmän itsestäänselvyyksiä tässä oppaassa...autuasta...huomaa, ettei ole varhaiskasvatusihmisten kirjoittama (sori ny vaan, te vaan leikitte lasten kanssa kuurupiiloa...:P)

Idiotismista ja heikkolahjaisuudesta, hulluudesta, vammaisuudesta jne.

"Heikkolahjainen käyttäytyy kuin terve eläin, mutta psykopaatti kuin irrationaalinen eläin." ~Parcelsus

Viksuu..

Lueskelen siis Vammaisuudesta...tää jauhaa ekat 60-70 sivua historiaa, raamatunajoista rotuhygieniaan...ihan kiinnostavaa sinällään, mutta ton 20 sivua raamattuläpinää ois voinu tiivistää: "vanhassa testamentissa jumala oli ilkee ja loi vammaset rangaistuksena vanhemmille/yhteisölle ja uudessa testamentissa vammaiset nähtiin sitten mukaan yhteisöön otettaviksi, joita pitää auttaa jotta pääsee taivaaseen"

..mutta sen verran akateeminen elitisti oon, että tän kirjoittajan teksti - raamattuläpinää lukuunottamatta - uppoo paremmin ku toi varahiskasvatuksen erityiskasvatus (joka oli selvästi varhaiskasvattajien kirjoittamaa läpinää tyyliin: auto on auto ja punainen autokin on auto...hohhoijaa!

...elitist

apinat.fi

-> voi lähettää ilmaisia tekstareita 5 kpl päivässä (joskin mainoshäntä tulee jokaisen perään)

Laskeskelin, että jos lähetän vaikka kolme sellasta tekstaria päiväs tästä koneelta, jotka muuten laittasin kännyst meneen hintaan 7 snt tsipale, niin se tekee vuodessa 70 eppua ja rapiat säästöä puhelinlaskussa :D mikä o melkein mun koti- ja oikeusturvavakuutuksen hinta...

katos mopsia, babysteps towards a new order of economy...tosiasillisesti siis verrastan ton 3 laatikkoo kohtuullista punkkuu :D Sehä on sii ainaki 12 pulloo!

Hyvähyvä

Tänään pitäs noksukin nähä, mitä se nyt siltä ruttuselta koiraltaan ehtii enää ihmisiä nähdä :[, treffata illemmalla sussus. Nähty viimeks sillo ku viikset oli must ja naisille oli alushameet...Mitähän sillekin kuuluu? Opiskelee kuulemma :P uskoiskos?

dodii...toi vammaisuuden historiaa sopis kyllä mun bloginiki kuvaukseksi, ei sen puoleen...sen verran oo itteeni paskoilla ajatuksillani rampauttanu..josko lopettas nyy myrtsistelyn ku kevätki tulee ja aurinko paistaa (ja poikaystävällä niin lyhyt pinna, että se raivoo munki puolesta, oli kyseessä sitte hipasu naamaa ja meikin naarmutus tai III-maailmansota - noilla ei paljoa eroa reaktion voimakkuutee :P:P)

_______________________________________________________

Oiskohan ihan perseestä ku kattelin mollin sivuja, siis työkkärin, nii hakee jollekin varustamolle kesäduuniin työnjohtoharjoitteluun. Ei ollu muuta vaatimusta ku vähintään 3 vuaden korkeakoulutusta (siis keskeneräistäki). Toivoivat tietty teknisen alan osaajia, mutta oon mä gradun sentään johtamisesta tehny, että jotain tiedän siitä. En mä työvuorolistaa osaa tehä, mutta toi oiski harjoittelijan duuni, eli varmaan käytännös toimivan työjohdon assistenttina toimimista....paperin pyörittelyy...vois olla ihan kiva paikka opetella duunii..pitäiskö hakee kundit ja neidit ja kaikki siltä väliltä ja ne jotka on kundeja, mutta käyttäytyy ku leidit? Opinions, voiko opehumanistigaylla olla mitään järkee mennä machourosten keskelle duunaan työjohtotehtäviin? häh?