• mopsi22

Tunnetteks?

Nii, tunnetteko ihmisiä, jotka ovat koulutukseltaan opeja, mutta tekevät jotain muuta. Millasia duuneja?

huome sijaisuus, kuudes luokka...uimahallia toiselle luokalle, ja kruununa yhdestä kolmeen iltapäivällä: luistelua.

Vitun luistelua. inhoan liikuntaa. oppilaana. opettajana. kaikissa muodoissa. ihan vaan, koska en osaa sitä ja oon perfektionisti. ja oon koulussa jo kehittänyt sen perusinhon liikuntaan. enkä oo kiinnostunut sitä muuttaa. ja mulle ei toi sijaisuuden antaja kertonu, että on liikuntaa...oisin kieltäytynyt samoin tein..se vaan o vähä noloo kysyy, että mitäs aineita kuuluu? aijjaa, no ei sit kiinnosta jos liikuntaa. Ei ihan heti varmaa soittas. ja kauheen monel opel on liikuntaa, outoo kyl.

perseestä koko homma. no vedän sen vastoin perfektionismii: pelataa, ei lämitä koholla. that's it. lasken maalit. ja palelen perkeleesti. saa hemmetti varata miljoonat varusteetki ku ensin uimahallii (jossa onneks valvon vaan, en opeta ja vastuussa on uimaopeki) ja sitten ulkona hytisees.

niin saleen tuun alkon kautta kotii. en jaksa kuitenkaa lukee ton jälkee, nii järjestelen ton kauheen paperikasan mappeihin ja heittelen vanhoja laskuja sun muita tiliotteita pois. ja niin, tietysti vedän sen punkun, kerralla, kurkusta alas. päiväkänni. rentoutukseen.

tänään on vituttanut muutenkin ihan helvetisti. koko päivän tullu pikkuhiljaa semmosia pikkujuttuja, mutta yhtä kaikki negatiiivisia, jotka saanu veden kiahuu. Ärsyttää kaikki ja kaikki. vituttaa siis. ja seki vituttaa että vituttaa.

ei ny olis energiaa muuhun ku lukemisee. valivalivali.

päivän ainoo positiivine hauska asia oli toi vessapaperirulla pyykis. säälittävää...en ees jaksa kirota sitä.

ja illan kruunaa, mikäs muukaan ku se, että kadulla alotetaan tietyöt, hakataan asfalttii auki...TAKTAKTAKTAKTAKTAKTAKTAK!!!

ihanku joku hakkas mun päätä vasaralla. ja sitten oli taloyhtiön kokouskutsu. ei se mua koske, mutta siinä oli maininta ikkunaremontista ja sen rahotuksesta. tarkottaa siis sitä, että on remontii ja vuokra nousee. yksi noista vituttavista asioista...

...miten ne kaikki tommoset voiki osuu yhel päiväl...?

2 kommenttia

Aboa

23.1.2009 08:18

Luistelu on munkin mielestä haitarista. Vihasin koululiikuntaa, varsinkin kun ala-asteella liikuntaa opetti sadisti rehtori, joka meitä hunonpia nöyryytti ihan töikseen. Telinevoimistelussakin - mikä ei tod. ollut minun lajini - hän komensi aina muun porukan istumaan ja seuraamaan, koska 'Aboalla näyttää taas menevän vähän aikaa ennen kuin se oppii nämä liikkeet rekillä'.

millikan

23.1.2009 12:00

Luistelu on kyllä syvältä. Liikunta ei ollut myoskään mun juttu, joskin opettajat oli ihan ok...tai no se yksi oli varmaan ärsyttävämpi niille jotka oli liikunnassa hyviä kun sen jälkeen kun joku oli tehnyt jotain aika hyvin niin se näytti sitten itse miten se tehdään oikeasti hyvin, sellaisella "älä luule olevasi jotain" asenteella :) Minulla kun ei paineita ollut niin ei tuo myoskaan minua syonyt :)

Opettajia jotka tekevät muuta tunnen pari, molemmat ovat kirjatoimittajia, oppikirjoja lähinnä yllättäen :)