• mopsi22

Things said about me

"ooksää periaatteesta aina eri mieltä?!"

"negatiivinen paska"

"kyyninen"

"tuomittet muita pillkuvirheistä muttet huomaa omaa epäloogisuuttas"

"pintaliitohomo"

"pikkusieluinen"

"valitat"

"epälooginen"

Siinä muutama luonnehdinta minusta eri ihmisten toteamina. Mieltäylentävää. Toki "valitan" aiheesta täällä ja myönnän olevani "epälooginen" useinkin. "Pikkusieluisuudesta" olen jo vähän eri mieltä. Saatan siltä vaikuttaa usein, en kiellä, mutta olen todennut myös sen, että puhun hirveän usein asioista ihan eri tavalla ääneen kuin ajattelen niistä. Häiritsee minua itseänikin luoda karrikoitua ja väärääkin kuvaa itsestäni. Mutta niin vain aina onnistun tekemään ja sitten polttamaan käämini, kun minua tuon kuvan perusteella arvostellaan (siis kuvan, jonka olen itse luonut, mutta joka ei ole mitä koen olevani...joo, vähän "epäloogista" ja yleistä tämä väärä kuva minusta jne. monesti vain päästän suustani jotain, jota en oikeasti ajattele niin kuin ääneen sen sanon...).

En ole "periaatteesta kyseenalaistamassa kaikkea", vaan yritän keskustelussa tuoda näkökulmia esiin, jotka eivät välttämättä ole kuitenkaan minun omia mielipiteitäni. Saatan olla yhtä mieltä, mutta tuoda esiin senkin, että joku muu voisi olla toistakin mieltä. Olen aina kuvitellut sen olevan keskustelua, mutta joidenkin mielestä olen vain hankala.

Muiden "pilkkuvirheitä" tutkin kyllä tarkkaan ja monesti minulle saa "epäloogisuudestani" vääntää rautalankaa. Yritän olla olematta mulkku, joka on kriitikko vain, koska ei itse osaa. Mutta pidän myös kiinni siitä, että joskus saa sanoa mitä mieltä on, vaikka ei mitään hyvää sanottavaa olisikaan. Ei aina tarvitse olla positiivinen kommentaattori vain, koska negatiivisesta voi tulla huono fiilis jollekulle. Törkeä ei tarvitse tietenkään olla.

"Kyyninen" olen aina ollut, ja "negatiivinenkin". Molemmat ominaisuuksia jotka vain ovat osana minua. Minkäs minä niille mahdan? Tiedostan ja yritän olla kukkia kedolla ja lämmintä auringonpaistetta aina välillä. Ei se aina onnistu.

"Pintaliitohomo" en nyt ihan ole, ainakaan mielestäni. Toki olen tässä vähän keventänyt mielialaani pitämällä hauskaa ja tutustumalla uusiin ihmisiin. En kuitenkaan ole aivojani mihinkään jättänyt - aivottomuus kun tuntuu olevan ko. pintaliitoilijoihin yhdistettävä ominaisuus. En vain jaksa olla enää niin vakava ja pohtiva kuin olen ollut. Se masentaa vähän ja siksi en jaksa oikein ihmisiä, jotka ovat "negatiivisia". Vaikka itse sellainen olenkin.

Tämähän on "epäloogista", sillä jos tiedän ja koen "negatiivisuuden" ikävänä, eihän minun itsenikään pitäisi silloin sellainen olla. Kuitenkin myönsin olevani "epälooginen".

Muutenkin, minähän tässä koko ajan "valitan" asioista(ni) ilman logiikkaa.

Pieniä omakuvaongelmia on taas ilmassa. Mistä lie johtuvan?

PS. ajankohdasta huolimatta, en ole nauttinut edes alkoholia :)

___

"ailahtelevainen" "neiti" "pms"

Nuokin on minuun liitetty tässä taannoin. I'm proned to have mood swings :(

2 kommenttia

Rokkihomo

29.11.2009 14:13

Kuulostaa tappelemiselta. Ikäviä juttuja.

mopsi22

29.11.2009 15:27

Kyllähän nuo kaikki löytyvät myös nuoren oikeustieteilijän ja vähän vanhemman opettajan keskusteluista. Hieman erilainen tapa hahmottaa asioita ja turhautumisesta aiheutuva henkilökohtaisuuksiin meneminen. Siten myös tappelusta otettuja.

Mutta kyllä nämä ovat tulleet muidenkin suista. Kettu karvoistaan, seepra raidoistaan jne. Mihinkäs niistä pääsisi :)

Tyydyn siis vain olemaan mitä olen ja toivomaan, että minut joku vajanaisena huoliikin vielä. Tai no nimenomaan kokonaisena!