• mopsi22

Sunnuntaiateria

Mussukan kavereita tuli kylään.

Menyy:

Savukalaa, jonka kylkeen paahdetaan uunissa pippurilla, merisuolalla, valkosipulitahnalla ja oliiviöljyllä maustettua kesäkurpitsaa, munakoisoa, fenkolia, paprikaa ja punasipulia.

Salaattina parista eri lehtisalaatista, rucolasta, kirsikkatomaateista, aurinkokuivatuilla tomaateilla maustetusta fetasta, aurinkokuivatuista tomaateista, vihreistä pavuista, tuoreesta basilikasta ja oreganosta sekä öliiviöljystä, pippurista, suolasta, valkoviinietikasta ja soijakastikkeesta koostettu pieni vihersalaatti.

Toki kylmää valkoviiniä on huuhteluaineena.

Laiskana tarjoan jälkiruoaksi tuoreesta ananaksesta, kiivistä, päärynästä ja viinirypäleistä tehdyn hedelmäsalaatin kermavaahdolla ja tummalla minttusuklaalla höystettynä. Toki vähän portviiniä kylkeen.

Ai mitä ihmeellistä tässä on? No, tämä on käytännössä täysin hiilihydraatiton ateria, valkkarin ja portviinin sokeria lukuunottamatta.

Ilman pastaa, perunaa, riisiä ja leipää, puhumattakaan sokerista, voi saada erinomaisen hyvää ruokaa aikaiseksi. Virallinen ruokakolmio aiheuttaa meikäläiselle vain turvotusta ja ilmavaivoja, joten voi painua kuuseen kolmionsa kanssa suomalaiset ruoka-asiantuntijat. Nih.

Tästä se lähtee.