• mopsi22

Something about Mopsi

Oon kurkistanu nukkumaan mennessä, että sängynalusta on tyhjä, raottanu vähän silmiäni, kun ollut olo, että huoneessa ehkä joku muukin. Tarkistanut jonkin epämääräisen narahduksen alkuperän (oma pää ehkä?), raotellut silmiäni suihkussa (kiitos Hitchcock) ja nostellut jalkojani sohvalle, kun on tullut ohjelmaa ötököistä tai vain sellainen olo, että sohvan(kin) alla asuu jotakin. Pimeissä varastoissa ja käytävissä ja nurkissa elää varmasti jotain.

Joskus pöristelen huuliani autoa ajaessani, niin kuin lapsetkin leikkiessään. Tarkistan avaimet lähtiessäni viiteen kertaan, ja joskus kuudennenkin kerran. Laadin listoja, joita en kuitenkaan muista tarkistaa. Sekoan, jos joku sotkee käsille ja astioille tarkoitetut pyyhkeet tai kutsuu siivousliinaa rätiksi. Olen kehittäny inhon hain kiduksia kohtaan. En tiedä miksi, ne inhottavat.

Tunnen sängyssä punkkien leuat, kun ne nakertavat kuollut ihoani. Joskus olen varma, että niitä kiipeää korvaanikin. Silloin raavin korvaani. Puhdistan ja pesen käteni usein. Onneksi näin, koska kaivan nenäänikin.

Laskostan alusvaatteni, mutta en enää värikoodaa vaatteitani kaapissa. Inhoan pölyä pinnoilla. Asettelen hiuksiani koko ajan uudelleen. Kun minulla on vähän meikkiä naamassa, eikä siihen saa koskea, sitä enemmän se kutiaa. Silmälasini eivät ole koskaan suorassa tai tarpeeksi puhtaat, jottei niitä voisi puhdistaa tai asetella uudestaan, edes vähän.

Haluiasin alkaa tupakoida.

Minulta jää aina kahvia tai teetä juomatta noin teelusikallinen kupin pohjalle, aina (poikaystäväkin jo valittanut asiasta). Rakastan aikatauluja. Käynnistän tietokoneeni ensimmäisenä kun herään tai tulen jostain kotiin. En ole nettiriippuvainen. Päiväpeiton tätyy olla suorassa. Tyynyjä voin asetella vaikka kuinka kauan. Verenpaine nousee, kun joku rojahtaa sängylle tyynyjen päälle.

Pidän asioiden lajittelusta lokeroihin. Inhoan yhden akselin ympärille tehtyä symmetristä sijoittelua. Rakastan kultaista leikkausta ja mansikoita. Juon liikaa, joskin nykyään vähemmän. En juo tarpeeksi. Juhlin liian harvoin kunnolla. En osaa tanssia, vaikka joku muuta väittääkin. Olen seksiaddikti, joka elää jatkuvassa vieroituksessa. En ole koskaan lauennut unissani. Näen liian vähän fantasiaunia. Viimeksi heräsin huitoen jotain ötökkää kimpustani. Se taisi olla unta. Tai sitten se asuu sängyn allani.

Pidän nappien ompelusta vaikka se onkin ärsyttävää.

Pesen hiukseni kahteen kertaan, ihan vain varmuuden vuoksi. Käytän päivittäin tai lähes päivittäin itseni hoitoon ja laittamiseen noin 20 eri petrokemian tuotetta. Unohdan aina kylppäriin valot päälle. Tuoksun monesti kaakaolle, koska kuorin itseni kaakao-parapähkinä aineella ja sen jälkeen kosteutan ihoni samaisentuoksuisella kosteusvoiteella. Tykkään Bodyshopista ja Zarasta (vaikka molemmat aika homoja paikkoja, ja zaran vaatteita on kaikilla päällänsä, bulkkia). Pidän kullasta ja kristalleista. Mielestäni Versaillesin peilisali on mauton.

Olen usein levoton. Aina kauheasti ajatuksia. Välillä on pää ihan tyhjä. Yleensä vain sekaisin.

En keksi mitään blogattavaakaan :)

1 kommentti

Dow Jones

18.6.2009 00:55

Pakko myöntää, että tunnistan monia samoja piirteitä itessäni. Näköjään muillakin on samanlaisia "oireita" ku mulla! ;)

Ja nyt kun sitten vihdoinkin sain kerättyä tarpeeksi rohkeutta rekisteröityäkseni tänne, niin paukautan heti perään, että oon muutaman kuukauden ajan lukenu sun bloggauksia. Oon jotenki jääny koukkuun niihin. Sä kirjotat aika pirun hyvin! Sulla on mielenkiintoisia ajatuksia. Niitä on kiva lukea ja huomata, että ne on aika lähellä mun omaa ajatusmaailmaa. Mä nautin lukea sun kirjoituksia. :) Ja mä tykkään tosi paljon sun kirjoitustyylistä!

Toivottavasti en nyt vaikuta miltään stalkkaajalta... Mutta mä todella pidän sun blogista!