• mopsi22

Ruoanlaitto tie onneen?

En nyt muista, mistä tämänkin ajatukseni olen imuroinut, mutta aivoistani se kutienkin löytyy. Jostain tämän olen sanottuna kuullut...

Ihan sama.

Kun pohditte hyvää tapaa deittailla uudehkoa koeajomallia ja pohditte mikä olisi sopiva areena ehkä toisille tai kolmansille deiteille, niin pohtikaapa ruoanlaittoa.

Näin, jos kynnys tavata toisen kotona ei ole liian suuri (vai voikohan ruokaa jossain neutraalissakin paikassa laittaa...no kesällä ulkona :)

Syy ruokaan ja erityisesti siihen, että sen tekee itse, piilee siinä, että sillä pystyy vaikuttamaan samanaikaisesti kaikkiin aisteihin. Ruoka ja miljöö kuullaan, nähdään, haistetaan, maistetaan ja tunnetaan. Mikäs sen parempaa kuin tuoda itseään tykö aistiylikuormituksella.

Oletuksena tietysti, että koti ja ruoka ovat kaunista katseltavaa, ruoka maistuu ja tuoksuu hyvälle eikä penkki ole epämukava...

But the basic idea works.

Niin, että homot ja lepakot, kauhat esiin ja herran isä (lepakot varsinkin, kihkihkih :9, homot nyt ovat kaikki tyylikkäitä keittiömoniosaajia...) unohtakaa se purkkitonnikala ja kaupan maksalaatikko tästä yhtälöstä...)