• mopsi22

Pareilusta

Jaahas, pitäisikö sitä ottaa takaisin terveelliset elämäntavat liikunnan ja hedelmien muodossa ja jatkaa bloggailuakin.

Parisuhde tarkoittaa sitä, että lihoo suhteessa parikertaiseksi.

No, onneksi en ole päässyt lihomaan, vähän tullut sellaista turvotusta jatkuvasta herkuttelusta ja toisaalta, ei ole ihan yhtä tiukkaa treeniä tullut tehtyä.

Sanotaan, että parisuhteessa lihoo, mutta monesti unohdetaan sanoa se, että totta kai lihoo, koska ei tartte enää toimia riikinkukkona vikittelemässä iteselleen seuraa. Vaikka huomiosta kyllä tykkäänkin :P

Kummasti sitä vaan mökkihöperöityy parisuhteessa. Jotenkin kovat bileet ja kiva meno ei ole mitään sen hekumallisen maataan kalsarit jalassa epämääräisessä kasassa vilttien alla teekupin ja huonon elokuvan seurana -illan kanssa.

Otollista mahankasvatusalustaa tämä elintapa. No, lihasten menetys kompensoi toistaiseksi pientä kummun kasvua. Mahtuvat vielä kaikki vaatteet päälle. Osa tosin ei piukimmista ole enää niin, hmm, mukavia :)

aelae, älä unelmoi, en aio ottaa kiinni teikäläistä, jos nyt edes pystyisin tässä tilanteessa ;9

___

Meillä on tässä vakaana aikomuksena mussukan kanssa luoda vähän sosiaalista elämää itsellemme. Olisi mukavaa olla sellaisia homopareja, joiden kanssa voisi vain viettää iltaa ilman mitään sen ihmeempää ohjelmaa.

Aboa on seuraavana vuorossa siippansa kanssa. Jahka ehdimme, ängemme kylään, tai tervetuloa tännekin :)

Olimmekin tuossa taannoin erään nuoren semitutun homoparin luona päiväkahvilla (ihan vaan siis kupista kahvia, ei muuta...). Hassua käydä ihmisten luoda kylässä, joita ei muutamaa kohtaamista lukuunottamatta tunne, mutta mikä jottei mentäisiin. Ei sitä ihmisellä liikaa tuttuja voi olla.

Uskallan jopa väittää, että monen parisuhteen kohtalona on ollut kuihtua, koska katsotaan liikaa toisen naamaa kotona. Sekoaahan sitä vähemmästäkin.

___

Miten te ihmiset säilytätte pyykkiänne?! Meillä ei ole luksusta kodinhoitohuoneen merkeissä, joten pyykkikori on sellainen veemäinen jaloissa pyörivä härpätin tuolla pienessä kylppärissä. Suunnittelin tässä jo eteiseen kalusteen pyykkiä varten, mutta millaisia ratkaisuja ihmisillä on?! Se muovinen orthexin kori jossain nurkassa? Masentavia melkein kaikki tarjolla olevat pyykkikorit :S

1 kommentti

Nermal

19.10.2010 10:42

Meillä ängetään likapyykit suoraan koneeseen ja koneen täytyttyä pestään se tyhjäksi.
Bf tosin välillä haluaa hieman lajitella pyykkiä, mutta itse olen tottunut pesemään kaikki aina sekaisin väreistä riippumatta.