• mopsi22

Osata lopettaa ajoissa

Koskahan Räsänen tajuaa lopettaa selittelyn? Tällä hetkellä jokainen julkinen puheenvuoro painaa naista syvempään suohon. Mikä tosin on odotettavissa, jos lähtee raamattua quoteen totuutena.

Arvioiko nainen kannatuksensa väärin, vai onko täti vaan helvetin nerokas poliitikko, joka karsii kirkon sisälle jääväksi vain fanaattisimmat ihmiset, jotka sitten äänestävät itseään uudestaan ja uudestaan päättämään asioista? Muutosta ei kirkon puolelta, sisältä, ole tulossa tällä menolla, jos järkevät (kirj. objektiivinen näkemys :) lähtevät pois.

Ja pahoin pelkään, ettei tämä keskustelu tee edes lommoa naista äänestävien määriin. Pelkään, että jopa kannatus saattaa nousta. Onhan radikalismi suosittua näissä pienissä puolueissa, persuissa ja kdssä. Miksei osin jopa rkpssä, joka pitää aika monista pikkukysymyksistä kynsin ja hampain kiinni, ja hurraa ohessa kun vieras valtio (Ruotsi) ottaa kantaa Suomen sisäpolitiikkaan kritisoivasti.

No, en ole poliitikko, en analysoi huonosti tämän enempää.

___

Kuka on perehtynyt Jouko Pihon teksteihin? Herrahan on ihan eduskuntavaaliehdokas, mutta on kovasti salaliittoteorian kannalla. Kyllä, siis ihan sellaisen kansainvälisen salaliiton kannalla, liiton joka edistää homoutta rahan ja vallan takia ja rapauttaa heteromaailmaa.

http://joukopiho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/49143-miksi-ja-keiden-tahdosta-maailmassa-on-homomyonteinen-buumi

Ja pahinta tuossakin on, että kaveri on_ihan_tosissaan.

Tuossa saman kaverin tekstissä on ehkä yksi nerokkaimpia argumenttejä eve'! "En tuomitse yhtäkään homoa. Tuomitsen vain homoseksuaalisuuden."

Voisi kai todeta esimerkiksi: "En tuomitse yhtäkään ihmistä, tuomitsen vain ihmisyyden."

Hianoo argumentointii! Melkein äänestän kyllä tommosen sanasepon eduskuntaan. En oo noin säkenöivää logiikkaa nähnyt pitkään aikaan. Edes Räsänen ei noin yksinkertaisesti osaa puhua (vaan päättelyketjut ovat vähän monimutkaisempia, joskin yhtä hienoja lopulta, kun ne purkaa).

http://joukopiho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/49300-vastaukseni-ja-pahoitteluni-homokirjoitukseni-kommenttien-johdosta

___

Molemmat em. ovat itse tehneet enemmän hallaa uskonnolle ja kirkolle kuin homot ovat koskaan saaneet aikaan. Silti meitä syytetään kirkon rapauttamisesta, molempien toimesta.

No, mikäs tässä mukavaa takakenoa ottaessa ja jättäessä "kirkon edustajat" keskustelemaan keskenään. Onhan se aina mukavaa seurata keskustelua, jossa keskustelijat argumentoivat itse puolesta ja itseään vastaan, toisinaan samassa lausessakin. Ei tarvitse minkäänlaisia vastaväitteitä itse keksiä :)