• mopsi22

Pakkoloma

Ajattelin, että kun on tullut mentyä ja tehtyä tällä viikolla kaikkea kivaa ja hyödyllistä niin voisi perjantain ottaa sillai rennosti, maaten vaikka kotona jos siltä tuntuu.

No nyt sitten on perjantai ja makaan, kun iski flunssa. Kurkku kipeä ja kaikki klassisen flunssan oireet paikalla. Aurinko paistaa ja kavereita kaupungissa, viikonloppukin tulossa. Minä olen kipeänä. Kiva.

Mutta jottei mene hukkaan tämä positiivinen elämänasenne, jonka ylläpitäminen on yllättävän helppoa ajoittain (harjoittelu, harjoittelu), niin nyt kun flunssan sairastaa, sitä ei ehkä ihan heti ensimmäisestä sijaisuudesta saa. Ei tartte myöskään pohdiskella mitään liikunnallista aktiviteettia saati painonnostelua :)

Kääriydyn mummulta saamaani peittoon sohvalle odottelemaan, josko flunssa parissa päivässä hälvenisi...

3 kommenttia

Rokkihomo

21.8.2009 15:23

Vakioneuvoni: lääkkeiksi hunajaa ja valkosipulia, ja molempia myös kuumentamattomina.

mopsi22

21.8.2009 15:36

Kai voisin uhrautua ja hommata salaattiin marinoituja valkosipulinkynsiä ja juoda hyvää teetä tuplahunajalla (sekä lipaista hunajaa aina kun tekee mieli makeaa). Pystyn näihin makunautintoihin juuri ja juuri :)

Onneksi toistaiseksi on vielä hengitystiet auki, joskin mulla monesti onki flunssa vaa kipee kurkku, heikko olo ja päänsärky.

Ei oo kuumetta, joten ei liene nöfnöf-tauti.

martin

22.8.2009 15:21

Pikaista tervehtymistä rukoilen Sinulle!