• mopsi22

Neitsyyden menetys tämäkin

Jaahas.

Mopsilta menee neitsyys.

Aion kirjoittaa lapun naapurille häiritsevästä käytöksestä.

Porukkaa käytävässä tähän aikaan kännissä huutamassa ja laulamassa.

Iloista aikaa saa viettää. Mutta hiljaisesti kiitos.

"Mukavaa, että voi viettää ystävien kanssa aikaa. Käytävä valitettavasti kantaa ääntä niin hyvin, että hiljaisuuden jälkeen siellä tulisi liikkua äänettömästi ja oma ulko-ovikin pitää kiinni tupakkatauoilla. Iloinen laulu saattaa häiritä talon aikaisia herääjiä :) Terveisin naapurisi (ja sitten tähän nimi, kun en nimettömästä valittelusta tykkää :)."

Eihän ole vittuileva tai epäasiallinen?

...Kaksi miestä tuossa juuri huusi TÄYSILLÄ oveni takana, tarkoituksenaan kai laulaa...joku kovasti yritti hyssytellä...

...ehkä viestiä vasta kun toisen kerran metelöidään (josko vaikka olisi ollut tuparit?)4

tai sitten:

"Olipas teillä hyvät juhlat! Laulu kuului niin hyvin, että aikaisesta aamuherätyksestä huolimatta ihan heräsin unestani laulamaan mukana "

edit: juu tuo viimeinen menee. kauniissa vittuilussa on aina puolensa :) ei tahdo pelästyttää nuorta naapurin tyttöstä liikaa...

1 kommentti

Nermal

25.9.2009 08:07

Mun mielestä noi viestit ovat hauskoja mutta asiallisia. Ei noista luulisi liikaa pelästyvän, mutta asia varmaan menee kuitenkin perille :)

Itse en ole koskaan jättänyt lappua häiritsevästä metelöinnistä, mutta kerran olen saanut sellaisen: kävelin kuulemma asunnossani öisin liian raskaasti ja töminä kuului alakertaan. Asiasta toki saa valittaa, mutta sitä valitusviestiä pidin jonkin sortin huumorina, vaikkei sitä ilmeisesti ollut sellaiseksi tarkoitettu. Tuolloin olin niin hoikkakin, että töminä taisi olla vain naapurin korvien välissä.