• mopsi22

Miks mun sänkyrauhaani häiritään...

Tenttiinlukua...olis 500 sivuu luettavana to-la...ja huomisksesi pyydettii töihin.

Jos reksi on kohtelias, laittaa tekstarii, laittaa ohjeet emailii ja koulu on tuttu, nii sillo ei kieltäydytä duunista. Kuus tuntii kutosia, 9-15..ton jälkee voi lukemine tehä tiukkaa...ihan salee väsy. Mutta kuus tuntii o yhtä ku rahaa ja sitä mä tarviin.

eip voi valittaa edelleenkään, jos joku sängystä pyytää töihin.

__

Talousmusikaalii ois tarkotus mennä kattoon ku yks tuttu on siinä esiintymässä. Jos sopis vaan toi yks päivä, niin sais tyyn jäsenenä ilmaset liput. harppa vaa ku tarkotus olis mennä yhen hesalaisen mun ja bfn tutun kans sinne, ja jos sille ei sovi, nii maksulliseksi muuttuu. eip siinä mitää, mut jotenki periaatteessa tylsä maksaa semmosesta minkä olis ilmaseksi saanu :) onneksi seura korvaa sen mooonin verroin. Vielä ku olis hyväki roduktio. Ylioppilasteatteri sentää vähä vähemmän kumartaa niit maksavii mummolaumoja ku muut, kaupallisemmat teatterit. Teurastamojen johanna vai mikä lie oli, oli aika kiinnostava roduktio. Näkikö kukaa? se oli aika abstraktii...mut hianoo...sitä mitä teatteri o, intiimiä ja vaatii vähän ajatteluaki.

Jos haluu valmiiks naurettuu ja ajateltuu (ja silti ihan helvetin tyhmää) ohjelmaa, nii mikä tahas ameriikkalaine sarja käy siihen. toki nekin menee ku aivot alkaa vaatii nollausta.

__

tarttis hakee passi, tarkistaa matkavakuutukset, hakee kesätöitä (ja tehä cv, mikä tarkottaa ton 1.5 vuoden aikana kertyneen "viralliset paperit" -laatikon järjestämistä), lukee kahteen tenttiin, mennä duuniii, varata hostelli bertsusta jne...kauheesti tommosta, mikä vie aikaa...

kai sitten vaan semmonen päivä jostain otettana, että ton tekee...ois kiva että ois passi berliinissä :D Viikon se vaan noi ottaa kuulemma semmosen saada...shaisse, sitte tarvii passikuvatki...äääääääh...haluun keskittyy tentteihini

4 kommenttia

Aboa

22.1.2009 12:38

Mitä?Aiotko diilata TYYn jäsenistölle tarkoitettuja lippuja muillekin? Reilua.

Teurastamojen Pyhä Johanna tuli mulle aika tutuksi, kun olin itse lavalla...

mopsi22

22.1.2009 12:49

mitä diilata? en todellakaan..menikö pointti ohi? pointti oli se, että oisin opiskelijabfn kanssa voinu mennä viikolla tyyn ilmaseen esitykseen, mutta ku hesalainen(opiskelija) kaveri ei viikolla pääse, nii mennää MAKSAVINA ASIAKKAINA sitte myöhämmi. mitää tod diilaa, herra isä. kehtaatki epäillä... :)

mopsi22

22.1.2009 12:52

aijjaa, olit lavalla? niijoo, oot teatteri-ihmisii, unohdinki jo. no, oli hyvä esitys :)

Aboa

23.1.2009 08:19

OK, nyt ymmärsain, kun luin toisen kerran. Ei ollut aivot mukana ekalla lukukerralla.