• mopsi22

Kirppistä ja vähän käsitöitä

Kuvassa on keväällä kirpparilta löytämäni 3-osaisen puvun housut ja liivi. Takki on kiva yksirivinen 2-nappinen ja aika osuvasti nykyajan leikkausta. Itse puku on alunperin Anikaistenkadun pukumyymälästä vuodelta jotain ennen kristusta...

Otin liivin molemmista kyljistä sisään. Ompelin sormet verillä punaviinissä eilisen illan, mutta nyt liivi istuu juuri oikein (joskin saumat ehkä pitää vielä silitellä uudestaan...).

Henkseleineen (jotka ovat muuten erittäin kivat käyttää, paljon mukavammat kuin vyö ja pukukin näyttää stailimmalta) maksoivat 2 euroa pelastusarmeijalta ja tuo puku 12,5 euroa. Ei paha, varsinkin kun housut istuvat TÄYDELLISESTI ja ovat mukavan väljät ja silti takamuksesta istuvat nätisti.

Katselen pikaiseen räpsättyä kuvaa (joka täällä rajattuna) ja totean, etä oon mä 7 vuodessa saanu itteleni ihan kivan figuurin aikaseksi 103 kg lukioaikaisesta elopainosta :)

Löytöjä, löytöjä...

3 kommenttia

Aboa

15.11.2009 21:38

Satakolme? Miten sä sait sen kaiken pois?

mopsi22

15.11.2009 21:53

Hmm, no ensin muutin ruokavaliota eli kaikki turha rasva ja sokeri pois (elokuvafriikkinä sipsiä ja limua kului...). Sillä lähti vuodessa eka 10 kiloa. Sitten meni toinen vuosi sillee pikkuhiljaa ku putos johonki 87-88. Sitte vanhemmat eros ja koiranulkoilutus tuli mulle. Alussa joka päivä 30 minsaa. Putosi kiloja yllättäväti. Pidensin lenkkejä ja parhaimillani kävelin sivariaikaan joka päivä duunin jälkeen 12 kilsaa, 2h (ja koiraki tykkäs). Putosi paino parissa kuukaudessa melkeen 20 kiloa. Ohuimmillani olin 66 kilonen nassikka. Sitten aloin puntteilla.

Nyt vuosien jälkeen ku oon tehny vähä lihasta, on paino siinä 73-75 kiloa, vähän päivästä riippuen.

Ja ihka ensimmäistä kertaa tuota kuvaa katsoessani, pikaiseen ajastuksella liivistä vain näppäisty, niin on oikeasti semmonen olo, että oon hoikka ja hyvävartaloinen. Se on paljon 8 vuoden omakuvaongelmien jälkeen se. Psykologisesti paljon.

Aboa

16.11.2009 10:21

Uskomaton saavutus. Kuvan perusteella ei voi muutta kuin kateellisena onnitella.