• mopsi22

Kirpparilöytöjä

Hmpfh, ensin menee parin viikon sijaisuus ohi jo sovitun viikon takia ja nyt meni neljä päivää ohi yhden päivän takia. Positiivista on, että nyt on kysyntää kyllä ollut kolme eri koulun osalta. Soitellaan jo kotio pelkän yleisen sähköpostilistan sijaan.

Kahdeksan työpäivää jo tälle kuulle ja on ensimmäinen päivä. Ehkä näen kuun lopussa jopa plusmerkkistä tilin saldoa.

Pariin 3 kk sijaisuuteen täytyy tehdä hakemukset tällä viikolla. Olisi mukavaa saada pidempi pätkä. Siitä saisi liitolle työssäoloviikkoja (saa joskus sitten liiton rahaakin), työkokemusta ja ennen kaikkea tiedät mitä teet 3 kk. Voi suunnitellakin jotain, puhumattakaan tietysti tasaisesta palkasta...

_____

Ystävä palaa tällä viikolla briteistä. Töitä olisi. Jumpat pitäisi aloittaa vihdoin. Perjantaina Delilah, viikonloppuna ehkä Tampereelle tutustumaan uusiin ihmisiin. Ohessa pitäisi opiskella työ- ja organisaatiopsykologiaa sekä pohtia väitöstä. Kela kaipaisi lomakkeitaan, huoltoyhtiölle pitäisi kitistä ja yhdistystoimintakin vaatii aikansa. Kampaajakin olisi jossain välissä.

Kiirettä siis, näemmä, kun töitä ilmaantuu aina sotkemaan rauhallista vapaapäivää ;)

_____

Kirpparit ovat jääneet vähän vähemmälle. Ei raaski mennä, kun ei ole kuitenkaan rahaa ostaa. Ottaa päähän jättää joku löytö sinne, koska ei ole rahaa. Jotain olen kuitenkin shoppaillut, ihan vähän.

Suurin löytöni on ehdottomasti musta nahkatakki. Kahden vuoden etsinnän jälkeen sen löysin. Kotimainen, irrotettavalla vuorella ja samanlainen kuin minulla on ruskeana (kirpparilta sekin, vuosi sitten). Ruskea maksoi 5 € ja uusi musta 8 €. Kaipaa yhden napin ompelua ja vyö on henkkamaukan, mutta aika...butch.

Mukava villaine raitaneule, kotimainen joskin poikien koko, löytyi Uudestakaupungista hintaan 2 €. Ruskeat laadukkaat nahkahanskat jumalakirppikseltä (=pelastusarmeija) hintaan 3 € ja Ballo-tuikkuastian ostin, koska hinta oli 2 € ja kokoanen äiteelle lahjan vihreää iittalan lasia, vihreä kausi kun menossa muorilla.

Paadarin lasit keskellä olivat naurettavan 2,5 € yhteensä ja ovat jo toimineet viskilaseina. Paadaria on saatavilla jonkin verran ja olen siitä ajatellut kerätä baarilasiston itselleni. Isomman lasiastian valmistajaa en muista, mutta se sopii finnlasikokoelmani "jäätä muistuttavat"-osastolle, eikä 2,5 € hinnallaan järkyttänyt turhan paljoa.

Ja tuo koira :S. Rakkaan sisareni joululahjana ei kirppislöytö. Kertoo vain siitä, että sisustuksestaan tarkalle pikkuveikalle on kiva ostaa täysin useless sisustuselementtejä kiusaksi. Sia Homen ovistoppari se ilmeisesti on. Huokaus...

(kuva ei ole kauhean hyvä)