• mopsi22

Kansainvälinen lasten päivä

Uutisissa Sauli Niinistö vastailemassa lasten kysymyksiin Habbo-hotellissa. Niinistö totesi haastattelijalle, että vaikeita ovat kysymykset, vaikeampia kuin teidän esittämänne.

Olen täälläkin välillä ylistänyt lasten kanssa työskentelystä sitä, että palaute on aitoa, suoraa ja rehellistä.

Mietinkin tässä, pitäisikö meidän o i k e a s t i herkistyä kuuntelemaan mitä nuorillamme ja lapsillamme on sanottavanaan?! Nyt on pientä liikettä siihen suuntaan, mutta lets face it, aikuisten yhteiskunnassa elämme ja sen arvot ja tavat valitettavasti valuvat aina vain nuorempien ja nuorempien lasten taakaksi.

Mitä tulisikaan poliitikkojen vastailusta, kun kysyjä olisi lapsi? Mitä kultakielinen poliitikko sanoo lapselle, joka vain toteaa, että mun koulu lopetettiin ja nyt on huono olo ku joutuu kulkee pitkän matkan bussilla eikä nää äitiä paljoo enää sen takia. Lapselle ei riitä vastauksesksi, että asia on monimutkainen.

Aikuiset ovat helpompi pala poliitikoille. Meille riittää se esitys, kultainen kieli, kaunis hymy, jollakin tavalla loogiselta kuulostava selitys. Lapsi hyväksyy vain vastauksen, jonka oikeasti ymmärtää. Niin rautalangasta asiaa vääntävää poliitikkoa ei ole, koska asioiden toteaminen niin kuin ne ovat, on poliittinen itsemurha.

Lapset mukaan yhteiskuntaamme.

___

Hmm, oon tänään nauttinu viittä eri lääkettä :S

Aamulla Zolt vatsahappoihin (happosalpaaja, reseptilääke), parasetamolia särkyyn (kolmisen tabua, 1500 mg yht.), penisilliiniä (reseptilääke) ja kolmiosärkylääkettä (ardinex, ibubrofeiinia ja kodeiinia, saatu päivystyksestä joskus niskakipuihin).

Vasta toi kolmio sen verran lievittää kurkkukipua, että pystyn nyt, heti klo 20.43 laittamaan itselleni ruokaa. Nälkä tässä jo vähän onkin!

ja tää viiminen näemmä vähän nousee päähänki...olo ku parin punkkulasin jälkee...