• mopsi22

Just HAD to, didn't I...

Oli sitten ihan pakko alkaa sisustaa kämppää, vaikka ei vielä ole hajua kaikista ratkaisuista. Nyt on yhden kirjahyllyn kamat pitkin mäkiä ja kauhee sekasorto muutenki. Kalusteet missä sattuu. Ja mun neuroottinen mieleni - joka tiesi kyllä virheeksi alottaa ennen ku on mahista saada kaikki kuntoo kerralla - huutaa kuolemaa nii yleensä ku sisäsenä äänenä mulle.

"Idiootti sä tiesit tän, ny sitte kärsitää molemmat!"

Mulla on kivat sivupersoonat. Ei ne ois voinu millää olla mukavampii ku mä - ees vähän vähemmän kyynisiä idiootteja :)

Eipä kai.

Join viiniä lohdutukseksi ja kävin ihmettelemässä Sussun keskiviikkoelämää. There is none.

Väikkärillä torjuin iskuyrityksen. Jotain hyötyä siitäkin. Miksi homot aina laittaa naisensa iskemään itelleen miehen? Toki mä tiedän, että jos itse iskee, on parasta olla hyvää pataa homon hägin kaa (ja mielellään jo ennen iskemistä - tie homon sydämeen on fäghägin kautta kulkeva...). Ihan rauhassa istuin yksin, ehkä vähän ylipukeutuneena sussuun ja alipukeutuneena talveen.

"Hei, ajateltiin tossa, että ollaan lähdössä jatkoilla ja pyydetään sua mukaan. Mitä sä muuten kirjotat, laulujen sanojako?"

"Suunnittelen väitöskirjaani"

"Ai...jaaa..nii, aattelin et ehkä ristikkoa tai jotain semmosta...no niii. Mikä aihe?"

"*mental sigh* Koulujen johtaminen"

*viisi minuuttia herkkää keskustelua siitä, miten olen itse aikoinani alakoululaisena (!?) kokenut kouluani johdettavan.

"No me tästä lähdetäänkin sitten jatkoille."

"No heihei :)"

Nautin aina näistä ristiriidoista. Istuin siinä tiukanpiukassa avonaisessa t-paidassa ja pienessä mustassa villaliivissä paksu blondi hiusreuhka silmillä. Jostain syystä sussu osoittautui hyväksi pohdintapaikaksi. Ihmiset siellä aktivoivat meikäläisen aivoja pohtimaan, ei ehkä koulujen johtamista, mutta ihmisten käytöstä yleensä.

Ja johtaminen on vuorovaikutusta.

No. Syysmasennusta yritän nyt hoitaa etsimällä ekotoreilta sun muualta pikaista ratkaisua tähän sisustusongelmaan. Masis ei sillä katoa, mutta onpahan ainakin taas rauha neuroosilta - hetken ainakin.

...olen myös alkanut kuunnella...tämmöstä...remix-musaa, mitä tää on, tanssimusaa? dancea? en tunne...check it out yourselves:

http://www.youtube.com/watch?v=gAlPjPXt444
(kiitos uusien kajareiden, naapurit suunnittelee muuttoa =9 )

*tanssien suihkuun pesemään sukukalleuksia ->*