• mopsi22

Homoseksuaalinen mies, vol 7

”Mitä on sanottava miesten vaate- ja hiusmuodin uusista virtauksista? Ovatko kaikki uutta muotia seuraavat miehet transvestiitteja [jotenkin hypättiin nyt homomiehistä transvestiitteihin…]?

Eivät. Sosiaaliset tavat ja kulttuurimuodot eivät sinänsä johda emotionaalisiin ongelmiin [???]. jos pitkä tukka ja pulisongit ovat sosiaalisesti hyväksytty maskuliinisiksi, kuten ne nykyään ovat, transvestiittien on etsittävä muualta tyydytystään. Jos kaikki miehet meidän yhteiskunnassamme voivat käyttää kirkkaanvärisiä silkkipaitoja ja seksikkäitä vaatteita herättämättä arvostelua, niin transvestiitti ei ole kiinnostunut tästä muodista.

Miksi?

Transvestiitit tuntevat voimakasta emotionaalista kiinnostusta naisten vaatteisiin. Naisellisen sävyiset miesten vaatteet eivät kiinnosta heitä. Eivät myöskään naisten varusteet, joissa on maskuliinisia vivahteita – transvestiitit saavat harvoin nautintoa esimerkiksi naisten sukkahousujen pitämisestä. He etsivät nimenomaan naisellisuuden vertauskuvia.

Skotlannissa kiltti, eräs hameen muunnos, hyväksytään miesten vaatteeksi. Se ei houkuttele skotlantilaisia transvestiitteja. He haluavat pukeutua tyttöjen tavoin, ja mitä aidompi heidän vaatevarastonsa on, sitä parempi. Toinen tärkeä aines on kielletyn hedelmän houkutus. Suuri osa transvestiitin ilosta tulee siitä salaisesta nautinnosta – kuten eräs heistä sanoi, - jota he tuntevat tietäessään rikkovansa yhteiskunnan sääntöjä.

Kun uusi vapaa muoti nyt on suosiossa, niin miten se vaikuttaa transvestiitteihin?

Se pakottaa heidät pukeutumaan entistä uskaliaammin. He saattavat pukeutua vaatteisiin, jotka ovat sosiaalisen hyväksyttävyyden äärimmäisillä rajoilla. Röyhelöpaita, joka on melkein pusero, saattaa houkutella heitä. Miesten kölnivesi, jossa on selvästi naisellinen tuoksu, on heidän tuoksunsa.

Paradoksaalisesti muodissa yleisesti ilmenevä uusi vapautuneisuus saattaa ajaa jotkut transvestiitit entistä enemmän maan alle. Se, mikä aikoinaan oli jännittävää, on muuttunut jokapäiväiseksi. Jotkut käyttävät sukkaunauhavöitä vaatteidensa alla – lihavat transvestiitit pitävät korsetteja parempana. Jockey-tyylisten alushousujen sijasta he käyttävät pitsihousuja alusasuna. Jotkut menevät niin pitkälle, että pitävät asiallisen kaupunkipuvun alla täydellistä naisten vaatetusta minihameineen. Jos nämä transvestiitit sattuvat loukkaantumaan auto-onnettomuudessa, he herättävät sensaation sairaalassa, kun heidät riisutaan hoito varten [mitä vitun merkitystä tällä nyt on seksin kanssa?].”

3 kommenttia

mopsi22

28.1.2010 17:45

Tää välikappale transvestiiteista (onko nykyään joku muu termi käytössä?) tulee vähän puun takaa ja on aika epämääräinen. Jos mahdollista, se lähtee homoseksuaalisuuttkin enemmän siitä oletuksesta, että kyse on vaan emotionaalisesta ongelmasta...

Aboa

28.1.2010 17:58

Tarkoittaako kirjoittaja oikeasti, että aiemmin transvestiitit käyttivät pulisonkeja..?

Aboa

28.1.2010 18:01

Jotenkin tuon kirjoittajan tekstistä on - jos ei muuten kuin rivien välistä - luettavissa kunnioitusta homojen ja transvestiittien jatkuvaa oveluutta kohtaan. Mitä tahansa valtaväestö keksii, sitä ovelammin homotransu omaksuu makeita kölninvesiä ja röyhelöpaitoja. Kyltymättömät!