• mopsi22

Homoseksuaalinen mies, vol 1

Kirpputorilta löytyy: Kaikki mitä olet halunnut tietää seksuaalisuudesta. Psykiatri David Reubenin teos kultaiselta vuodelta 1969. Kirja sai minut nauramaan, varsinkin sen homoseksuaalista miestä käsittelevät tekstit.

Ja jotta en nauraisi yksin, aloitan kirjoitelmasarjan "Homoseksuaalinen mies", jossa lainaan suoraan ko. tekstejä siinä järjestyksessä kuin niitä kirjassa käsitellään :)

Ehkä vähän lyhentelen, mutta aina asiallisesti merkitsen lyhentelyni ja kommenttini sun muut :P

So...

kirjoitusvirheet ovat omiani...

Ja en edes ota kantaa teksteihin, sillä ne puhuvat puolestaan :D
___

Vol 1

"Mitä miesten homoseksuaalisuus on?

Miesten homoseksuaalisuus merkitsee sitä, että miehet tuntevat emotionaalista ja seksuaalista kiinnostusta toisiin miehiin. Tiettyjen anatomisten ja fysiologisten rajoitusten takia heillä on tiellään eräitä suuria esteitä. Useimmat homoseksuaaliset pitävät tätä haasteena, johon he vastaavat tavattoman kekseliäästi ja loputtomasti energiaa käyttäen. Tämän prosessin kuluessa he joskus muuntuvat osapäivä-naisiksi. He suosivat vaisellisia vaatteita, käyttävät ehostusta, omaksuvat naisellisa tapoja ja joskus jopa yrittävät saada elimistönsäkin muutetuksi naiselliseksi.

Toimivatko kaikki homoseksuaaliset tällä tavalla?

Eivät kaikki. Homoseksuaalisten käyttäytyminen vaihtelee laajoissa puitteissa; kuitenkin useimmat homoseksuaaliset miehet jossakin elämänsä vaiheessa esittävät jotakin puolta naisen roolista.

Eivätkö jotkut miehet ole luonnostaan homoseksuaaleja?

Kun homoseksuaaliset yrittävät ymmärtää ongelmaansa, he yhtenä monista selityksistä takertuvat väitteeseen, että he ovat luonnostaan sellaisia kuin ovat. Yhdeksännellätoista vuosisadalla jotkut homoseksuaaliset miehet pitivät itseään miehinä, joiden sisällä eli nainen, joka pyrki ulos. Ilmeisesti miehet eivät olleet kuitenkaan onnellisia tästä keksinnöstään, ja pian koko ajatus hylättiin."

Ja seuraavassa osassa käsittelemme homoseksuaalisuuden hormonaalista perustaa :)