• mopsi22

Helppoko?

Noksun kanssa kun oltiin Hesassa tossa viikko reilu sitten, niin neiti pääsi tutustumaan kanssakäymiseeni hanin kanssa. Noksu oli hieman tuohtunut siitä, miten meikäläistä kohdeltiin ja ehkä jopa dissattiin suuremmassa seurueessa hanin taholta. On asiasta hanin naisystävät sille kanssa pitänyt jonkinlaista madonlukua mun kohtelemisestani :)

En asiaa ole niinkään ajatellut, mutta nyt kun sen noksu sanoi (jonka hyvin muotoiltuja mielipiteitä arvostan :) niin kyllähän mua dissattiin ja yksinkertaisesti jätettiin huomioimatta aika rankalla kädellä. Tuohduin itsekin, kun asiaa ajattelin.

Kerään vähän semmosta pyhää angstia ja vihaa siinä. Sitten ei vaadita kuin pieni edesottamus hanilta, niin olen siinä lempeänä lohduttamassa. Olen vaan niin helppo, ehkä vähän sitten sinisilmäinen. Toinen kattoo ku ilmaa ja silti olen siinä tukemassa. Onneksi saan huomiota kahden kesken. Ollaan asiasta puhuttu, mutta tässä meidän hommassa on niin paljon muutakin outoa, että tuo jää vähän taka-alalle.

Luulenpa, että ei ole ihan henkisesti terveellä pohjalla meidän juttu. Ainakaan minun henkisen terveyteni kannalta. Tai no, eihän meillä virallisesti mitään suhdetta olekaan...

Noksu ei kyllä ihmetellyt, kun historiaani (tai sen puutetta) selitin, että lankeen heti ensimmäiseen :) Niin kai tässä vähän sitäkin on, ensimmäinen mies elämässäni (onneksi ihana sellainen, vaikka vähän, no ei-täydellinen).

2 kommenttia

noksu

20.4.2008 16:19

Oot sä ehkä hintsusti helpohko...tai sitten oot vaan kiltti.
Mut hauska tyyppi hanisi on, ei siinä mitään. Oon vaan ehkä ylisuojelevainen...

Ja mua kantsii kuunnella aina. Mulla on vaan kato parhaat mielipiteet.

mopsi22

20.4.2008 17:02

Voinko muka olla liian kiltti?! Kai sitten...ehkä sitten...ei kai tuo mikään haukku ole...

Hassua, kun sitä aina ajatellut olevansa jotenkin semmonen sarkastinen ja in control...sitten elämä ihan sekaisin ja ihmiset kävelee yli :D

Missähän mäkin olen elämäni elänyt...ja niin tosiaan, sanohan äitikin ihan spontaanisti, ettei uskaltaisi päästää mua maailmalle rinkan kanssa ku olen niin hyväuskoinen.