• mopsi22

Heavy weigth

Oon lihonnu kolme kiloa muutaman kuukauden aikana. Ei hyväksyttävä. Tosin olen syönyt JOKA päivä jotakin makeaa ja latkinut energiajuomiakin. Nyt taas vieroittanut itseni irti kofeiinista.

Aika alkaa siis taas hieman muuttaa ruokailutottumuksia (meanin' syödä vähän vähemmän muuta ja enemmän hedelmiä) ja päästä irti sokerista (joka addiktoi aika tehokkaasti).

Ei mitään monimutkaista tai vaikeaa, mutta kun tuo paino ja psykologia on niin läheisissä tekemissä pääkopassani, niin täytyy vähän kieli keskellä suuta toimia tässä, että pysyy balanssi elämässä.

Hedelmiä nyt sitten ostin. Taannoin tekemiini pasteijoihin, jotka epäonnistuivat huomattavasti (tee AINA koe-erä, AINA), valmistamani täyte (raastettua ja paistettua sipulia, porkkanaa ja paprikaa maustettuna yrteillä, valkosipulilla ja pippurilla) osoittautui myös hyväksi kokojyväpatongin täytteeksi. Siitä lounasta loppuviikolla. Miksi ihmeessä tuon selostin?!

___

Ruisleivän olen jättänyt ruokavaliostani pois. Lieneekö laajemminkin yhteydessä vatsani happojen toimintaan (joiden vuoksi onkin lääkäriaika taas kerran, tosin mukava ja pätevä lääkäri on), mutta vatsani on aika ilmaa tuottavaa sorttia. Syitä voi olla monia toki, mutta ruis on ainakin ruoka-aineista selvä.

Harmi sinällään, koska rakastan ruisleipää ja ennen kaikkea jälkiuunileipää. Noh nyt kun tiedän, että sosiaalinen elämäni on pari päivää hiljaista, niin herkuttelen ruisleivällä :)

___

Saan taas pienestä sivuduunistani, joka minun piti jättää valmistumiseni jälkeen, pienen palkankorotuksen. Tai no ei niin pienikään suhteellisesti ottaen (noin 10 %). Luvut vain ovat pieniä :)

Hommaa on vaikea jättää, koska siitä maksetaan hyvin olemattomasta työstä ja toisaalta se on ainoa vakituloni nyt ja lähitulevaisuudessa. Palkalla ei elä, mutta rahaa se on sekin. Kuitenkin 5000 euroa vuodessa, nyt korotuksen jälkeen. Hyvä summa sinällään, ottaen huomioon, että työ vie matkoineen noin 2,5 h viikossa, josta matkat 2 h :D. Tuntipalkka on siis urakkaluontoisesta duunista noin 160 € brutto :P.

Ja toisaalta, duuni on kotikaupungissa, joten tulee sinnekin mentyä katsomaan perhettä samalla. Mikäs siinä ollessa.

___

Mitäs juhannussuunnitelmia on Turkulaisilla tai Turussa olevilla Ranneliikkeeläisillä? Poikaystävän kanssa on suunnitelmissa vain grillata (ulkona mielellään) ja pitää hauskaa. Emme vastustane hyvää seuraa :)

___

Pride on ristissä keskiaikamarkkinoiden kanssa. Ärsyttää, koska kaksi tuttua on kiinni markkinoissa, eivätkä pääse prideen ja koska haluaisin myös markkinoilla käydä. Piknikille kyllä menen, sen on tuo meidän perheen neiti päättänyt minun puolestani (<3).

___

Tilasin sitten ulkoisen kovalevyn. Saan sinne kaikki tarpeelliset tavarat kuormittamasta kannettavaani, jonka kovalevy on nyt täynnä. Olen katsellut saamiani stargate-jaksoja (joojoo, pidän skifistä, liittyy teemaan pakenen todellisuudesta mielikuvitusmaailmaan, vrt. edelliset bloggaukset...) nyt monena päivänä. Vielä olisi noin 114 tuntia katsottavaa :).

Hauskana yksityiskohtana sarjan tekijät ilmeisesti olettavat katsojakunnan olevan jotain muuta, kuin sisustuksesta kiinnostuneita. Bongasin hienosta top of the line avaruusaluksesta IKEAN valaisimet :D

2 kommenttia

Rokkihomo

16.6.2009 04:04

Aiemmista suunnitelmista poiketen taidankin viettää juhannuksen Turussa. Tämä ei tosin ole kaino seuranhakuinen nyökkäys eikä kumarrus, koska olen melko takuuvarmasti huonoa seuraa, mutta kommentoinpahan kumminkin.

martin

17.6.2009 18:47

Olen itsekin tuota juhannusta täällä Turussa miettinyt. Ei mitään suunnitelmia vielä. Sisällä luultavimmin olisi tarkoitus olla, jos ja kun sataa. S-rakas myös on toivon mukaan kanssani.