• mopsi22

Ei, ärsyttävät opiskelun vaihtoehtokustannukset!

Soitti rehtori, pääsisitkö töihin?

"Valitettavasti täytyy valmistautua kahteen suureen tenttiin"

Olis ollut tokaluokkaa, tänää ja huome, yhtees 11 tuntii (nettona kätee noi 165 €). Ei voi ottaa ku täytyy opiskella :'(

Ärsyttää vaan se, että tarvis rahaa ja tarvis opiskella. Ja ny sitten täytyy valita! prkleen prkl.

On mullaki ongelmat, kaks hyvää: opintoo ja duunii (ja opiskelua ei vaan jaksa sijaisuuden jälkee, tiedän sen ittestäni), mutta kai joku sentään tajuaa mun ongelman?? Vaihtoehtokustannuksia opiskelulle (ja ohan niitä sitten työllekin...)

___

hihii, äiti on ottanut tavatessamme (jossain määrin selvästi tietoisesti) tavakseen kysyä, mitä bflle kuuluu :) Jotenkin outoa, kun me ollaan pari, mutta ei olla sillee oltu yhdessä kummankaan suvun tapahtumissa, eikä meistä tiedäkään muuta ku mun perhe. Jotenkin...olemme pari olematta pari? outoo, kun ei oo vielä kokemusta semmosesta "oikeesta" (ookoo oon vähä vielä jumissa tässä koti, perhe, auto, asuntolaina -jutus) parisuhde-elämästä, jossa me oltais parina molempien sukujen jäseniä...

ei tossa mitää, outoo vaan tavallaan, olla suhteessa omassa elämässään, mutta sitten toisissa ympyröissä se ei ookaan nii selvää. mua ei haittaa olla mitä oon, enkä mä askeliani varo. bf vähän vielä kaapissa, iha vähä :)

___

voivoi, sitten (bf tykkää tästäKIN :P) tää blogi on vähä huono ku bf lukaisee sen välillä aina. täytyy sensuroida vähä että säilyy rauha ja harmonia suhtees :D (lähinnä tarkoittaa tarkemmin valittuja sanoja vapaan mind flown sijaan, mitä tulee tiettyihin asioihin...me ku hahmotellaa maailmaa vähä erilaisten skooppie läpi, nii ei aina oo semmsota mutual understunding saavutettavis, ku piiiitkil keskusteluil :P)...(joista nauttivat naapuritki....)

___

edit: ny soitti jo siskoki, että heillä tarvittas duunivoimaa..ärsyy...

plussaa: mun pikkuvakiduunin palkka tarkistettiin: nousi vähä päälle 20 % (jopa ehkä takautuvasti tulee, ku olis pitäny jo viime vuonna maksaa enemmä...täs o vähä semmosta säätö täs duunis, ettei kannata pitää mitään tuhraa ääntä :P)