• mopsi22

Daily Rambling

Kuvittelenko vain, vai onko ranneliike jotenkin kesän jäljiltä hiljentynyt käyttäjistä?!

___

Uudet ikkunat on pesty ja kirkasta on. Pientä parannusta asumisviihtyvyyteen :)

___

Ensimmäinen saksan alkeistunti takana. Jotenkin, hmm, outo olo. Uuden kielen aloittaminen nollasta on jotenkin...hullua? Samalla päässäni kuitenkin elää outo unelma joskus osata saksaa ja muuttaa sinne...en tiedä miksi...voiko joku maa vain viedä sydämen???

___

Kynttilät, elokuva ja viini. Elämästä voi nauttia yksinkertaisesti.

___

Luin läpi tohtoriopintojen vaatimuksia ja opetussuunnitelmaa sun muuta. Vaikuttaa ihan saavutettavalta. Jotenkin vähän toivoin jotakin niin lannistavaa, että luopuisin ajatuksesta. Eihän sitä ollut. Ehkä sitten olen pätevä tekemään väikkärin, vaikka ei itsestä siltä aina tunnukaan :)

Mopsi, kasvatustieteen tohtori, luokanopettaja. Nice ring to it...

___

En ole vielä yliopiston jumppaan mennyt. A, tuo mentorini, on kipeä enkä ihan yksin uskalla mennä. Hyvä tekosyy tietysti odottaa toisen parantumista...kyllä menen kuitenkin, kun maksanutkin jo olen :)

___

Ei mitään järkevää kirjoitettavaa. Koskahan tulee vastaan se, että blogattavaa ei enää ole?

En ymmärrä täysin, miksi joku lukisi blogiani, vaikka olenkin oudolla tavalla imarreltu, että joku siihenkin vaivautuu. Jos joku jossain saa jotakin irti näistä jaaritteluista, olen vaikuttanut arkipäiväisellä tekemiselläni jonkun elämään. Edes vähän. Outoa.

That's internet for you.

___

tähän lisään vielä...

viiniä olen hieman nauttinut. no pullon. mutta silti. katsoin sotaelokuvan. itken. niin moni joutuu kärsimään nyt ja silloin. itse istun viinilasin kanssa turvassa, mukavasti, lämpimässä. muutama kyynel niille, joita elämä kohtelee raa'asti...

kyyneleet tuntuvat hyviltä. hämärä kynttilänvalo. ajatukset kaukana jossain. suru ihmisten kohtaloita kohtaan. suru herättää ihmisessä elämää.

5 kommenttia

Rokkihomo

3.9.2009 00:12

Hiljentynyt on.

(Ja kun itse yritän miettiä erilaisista aiheista niitä sopivia bloggauksia, joskus tuntuu että puro ehtyy kokonaan. Sinnittelen silti, toistaiseksi.)

mopsi22

3.9.2009 00:23

Tuntuu kieltämättä vähän turhalta kirjoittaa, kun on sellainen olo, ettei kukaan luekaan. Kirjoittaa itselleen, mutta ei siinä mitään järkeä ole.

pelsepuuppi

3.9.2009 08:21

huomenta. must kans tääl on hiljentyny eikä se johdu vaan siit et mä otin ritolat, niin sanotusti. mut uskoks et mä luen sun jutut aina, ja rokkihomon. enpä sit muita oikeen. no yhta, kahta seurailen, ennenku otan ritolat ja kierrän netin muuten aamusin.

ei maar, hyvää päivänjatkoa. arkipäiväset ajatukset aina parhaimpia.

Rokkihomo

4.9.2009 05:36

Lisäykseen:
Ehkä pelottavaa, mutta meissä on jotakin samaa.
Juon joskus pullollisen itsekseni ja tunnelmoin. Tunnelmointi johtaa useimmiten melankoliaan.
Ja se tuntuu useimmiten hyvältä ja antavalta.

(Sillä lailla onnettomammin asiat tietty täällä, että moisesta ajoittaisesta harrastuksesta kotiosoitteessani marmatetaan, kun sinä taas taidat saada toteuttaa itseäsi ihan rauhassa.)

mopsi22

4.9.2009 08:51

Kyllä siitä mullekin marmatetaan, eikä ees oo poikaystävää sen marmatuksen vastapainoksi. Kaverit hoitaa marmatuksen. Oon alkoholisti tai sitten mulla ei olis varaa nautiskella. Niitten marmatus on kyllä aina hyvä tekosyy juoda vähän lisää.