Mopsi's

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2007.
Seuraava

Serkkutapaaminen ja pitsa

Ajatelimme, serkukset siis kaikki yhdessä, että kun olemme kaikki jo (melkein) täysi-ikäisiä, olisi kiva alkaa säännöllisesti kokoontua. Siis muutenkin kuin niissä pakollisissa sukujuhlissa.

Minun penthouseni valikoitui pitokohteeksi, serkut kun eivät kaikki ole vielä päässeet ihailemaan pettämätöntä makuani sisustuksen osalta ;)

Nyt alistan ranneliikkeen lukijoiden pohdintaan seuraavat ongelmat:

Teen 3 pitsaa tarjottavaksi. Joukkoon tulee yksi kasvissyöjä, joten yksi pitsoista on hänelle muokattu. Nyt kysynkin, millaisia täytteitä voisin käyttää?

Keittelen joka tapauksessa tomaatti-valkosipulikastikkeen kaikkiin pitsoihin, mutta millaisia kasvispitsoja olette syöneet? En ole ennen tehnyt, ja olisi kiva siihen laittaa muutakin kuin paprikaa ;)

Ja millaisia lempitäytteitä teillä yleensä on; ei pelkästään kasvissyöjäystävällisiä? Millaisia "erikoisia", mutta toimivia täytteitä olette kohdanneet? Minulla on paineita tarjota hyvää ruokaa, joskin perushyvät pitsat menee aina kaupaksi. Olisi kiva kuitenkin kokelilla jotakin uutta :)

Waiting for ideas!


Yksinkertaiset nautinnot

Tulin äitini luokse, kun nainen itse on poissa viikonlopun, viettämään yksinäisyyttäni vaihteeksi erilaisiin maisemiin.

Eilen illalla avasin pullon punaviiniä, joka osoittautui huokeasta hinnastaan huolimatta oikein tasapainoiseksi tuttavuudeksi.

Nyt lauantaiaamuna laitoin saunan lämpeämään. Lojuminen kuumassa suihkussa ilman kiirettä. Leppoisat, koivuntuoksuiset löylyt. Talven kuivattaman ihon helliminen. Hämärässä makoilu, kaadellen välillä lisää vettä kiukaalle. Rentoutuminen.

Elämän pieniä nautintoja :)


Seuraava