• Roope2

Oulusa

Pidin kolme päivää hiihtolomaa ja menin tyttäreni kanssa vanhempieni luo Ouluun. Siellä oli lunta.

Mitä vanhemmaksi ihminen tulee, sitä enemmän se seuraa uutisia, sanotaan. Minun isäni on tullut vanhaksi, sillä hän katsoo uutisia koko ajan ja kaikilta televisiokanavilta. Demarien puheenjohtajaehdokkaat on varmistettu lukuisia kertoja, Kosovon itsenäistyminen useammalla kielelläkin.

Ketähän sitä kannattaisi sdp:n puheenjohtajaksi. Ei-demarin näkökulmasta Tuomioja olisi hyvä, koska heidän kannatuksensa ei kasvaisi. Miapetra Kumpula-Natri vaikuttaa räväkältä. Urpilainen näyttää vaisulta. Filatov on ammattilainen. Skinnari, Kiljunen, Koskinen eivät tulle kysymykseen. Viitanen on fiksu ja sanavalmis. Täytyy seurata kamppailua.

Luin uutta Volttia. Odotin enemmän uudistumista myös sisällöllisesti. Ainakin nyt tunsi lukevansa vanhaa Z:aa. Eipä siinä mitään, jatkan Voltinkin lukemista.

2 kommenttia

hymytyttö

21.2.2008 19:12

Juu täällä on lunta, ihanaa! Miten mahtaa olla etelässä kun sinne matkataan lauantaina.

Roope2

22.2.2008 07:18

Rannikot lienevät lumettomia, sisämaassa oli lunta ainakin alkuviikosta.

Mentaalimaantiede on muuten aika hauskaa. Eräs hankolainen tuttavani rakastaa vielä vuosienkin jälkeen vinoilla minulle, kun erehdyin sanomaan erään henkilön muuttaneen etelään, kun hän oli muuttanut Tampereelle. Hankolaisesta näkökulmasta Tampere on tietysti selvästi pohjoisessa.