• Roope2

Missä mielessä kiinnostunut?

Eilen työpaikkamme lounaspöydässä virisi keskustelu eräästä nykyihmisen suurista haasteita. Kysymyksessä oli Facebook ja erityisesti profiilin kohta, jossa pitää rastittaa, onko interested in men vai women. Siis, tarkoittaako tämä intressi kiinnostusta ylipäänsä esimerkiksi tutustua tiettyyn sukupuoleen vaiko kiinnostusta ainoastaan seksuaalisessa mielessä.

Profiilejamme vertaillessamme havaitsimme, että kaapissa voi olla monen asian suhteen. Jollekin on mahdotonta kertoa, onko interested in men vai women (jos se sitten tarkoittaa sitä seksihommaa), toiselle poliittisia kantojaan ja kolmannelle uskonnollista näkemystään. Eikö siellä muuten missään kysytä taloudellisesta asemasta? Saataisiin kaikki kiehtovat keskusteluaiheet heti esille: politiikka, uskonto, raha, seksi.

Sillä siitähän me lähdemme, että ihmiskunta janoaa saada tietää nämä asiat juuri minusta.

2 kommenttia

martin

12.2.2008 13:26

Juu, mieleni minun tekevi...

millikan

12.2.2008 15:00

Aika moni myös vastailee hyvinkin epämääräisesti noihin uskonto- ja politiikkakysymyksiin, ja itse olen jättänyt tuon "interested in" kohdan vastaamatta. Tosin linkkilistassa taas löytyy tuo blogini joten epämääräisiä vihjeitä löytyy niille jotka niitä jaksavat etsiä.