• Roope2

Lilla Haloska

Istun Suxesin tietokoneen ääressä kirjoittamass tätä. Suxes on Turun ainoa homobaari tätä nykyä. Tai kai tämä on enemmän lesbobaari, jossa me homot ollaan.

Luin Iltasanomat ja kiukuistuin. Miksei se Haloska voinut ojentaa sitä laatupalkintoa sille Stora Enson tiimille, joka sen oli ansainnut. Jo on vähäiseksi mennyt Suomen tasavallan presidentin vaikutusmahdollisuudet, kun tällaista kiukuttelua tarvitsee käyttää. Lopetetaan koko pelleily!

3 kommenttia

arkadas

10.11.2007 10:44

Pitäisikö presidentin palkita yritys siitä, että se tuottaa yhteiskuntaamme lisää työttömiä? Olkoonkin että palkinto mene yrityksen yhdelle yrityksen yksiköistä. Omasta mielestäni se osoittaa samanlaista mauttomuutta, kuin tamperelainen ilotulitus surupäivän iltana.

Mitä sitten tulee Turun baaritarjontaan, olisiko siellä kysyntää useammallekin baarille? Tosin ei sellaisille paikoille kuin Studio oli...

audinkopoika

11.11.2007 15:16

Suotakoon Haloselle myös näyttää se, et välittää suomalaisesta työstä ja sen työntekijöistä. Kaikkea ei pidä myydä "voitontavoittelijoiden" hyväksi ;)

Roope2

12.11.2007 10:17

Laatupalkinto: yritys palkittiin hyvästä työstä jonka avulla se menestyy entistä paremmin ja luo työtä ja hyvinvointia. Toisaalta presidentti kannustaa käymään kauppaa diktatuuri-Kiinan kanssa.

Baarikysyntä: ilmeisesti ei.