• Roope2

Kypsymätön

Ostin eilen Ricky Martinin levyn La historia. Ostin myös Antti Nylénin kirjan Vihan ja katkeruuden esseet. En ole ihan varma, kumpi ostoksistani kuvaa minua paremmin.

Muutenkaan en osaa olla kovin johdonmukainen. Maksan Amnestylle vaikka en vastusta kidutusta kaikissa tilanteissa. Maksan Greenpeacelle vaikka en vastusta ydinvoimaa. Luen Voimaa vaikka sen sisältö on minusta käsittämätöntä. Ja tässä vain muutama esimerkki.

Oikeastaan menin kaupungille ostamaan uutta kannettavaa tietokonetta. Tähän astiset koneeni ovat olleet PC:itä. Nyt eräs tuttavani on istuttanut mieleeni Macin siemenen. Koska olen kypsymätön, en osaa valita edes näistä.

6 kommenttia

Napalmia

13.3.2008 14:10

Mun ymmärtääkseni MAC:n kanssa ei tarvitse virustorjuntaa ollenkaan.

Roope2

13.3.2008 14:36

Kaupassa sanottiin, että mac-viruksiakin on varmaan tulossa joskus, mutta vielä niitä ei ole.

Kastehelmi

13.3.2008 21:14

Sanot, että hyväksyt kidutuksen joissakin tilanteissa? Millaisissa?

audinkopoika

16.3.2008 14:19

Tukeminen ja hyväksyminen on kaksi eri asiaa. Itse jäin kanssa pohtimaan tuota kastehelmen kyssyy kiduttamisesta. Onko kellään oikeutta kiduttaa missään tilanteessa? Minun mielestä ei.

Roope2

17.3.2008 07:25

Esimerkiksi sellaisessa, että joku ful gubbe kidnappaa mun kuusivuotiaan tyttären ja tapahtuma jää valvontanauhalle ja poliisi saa sen gubben kiinni ja sit se vaan istuu poliisiasemalla virnuilemassa samalla kun mun tytärtä pakataan Venäjälle vietäväksi seksileluksi ja kun se gubbe tietää mihin on mun tyttäreni toimittaut muttei sano niin silloin kannatan mitä lämpimimmin vesikidutusta tai muuta modernin lääketieteen kehittämää keinoa panna ihminen puhumaan.

pelsepuuppi

17.3.2008 13:06

mun kaveri tekee työtä mis se kohtaa ihmisen pahuuden joka päivä. kaveri sanoi mulle et tärkein asia mitä hän on oppinu on se et anteeksi täytyy voida antaa mutta hyväksyä ei. mä en ikinä sopis sellaseen duuniin koska on paljon asioita ja tekoja mitä mä en pysty (tai pystyis) antamaan anteeksi. mulla ei oo lapsia (eikä varmaan tu koskaa olemaan) mut uskon et oman lapsen henki, terveys ja turvallisuus olis seikkoi minkä takaamiseks olis valmis hyväksyyn monii juttui mitä en näineen vois kuvitella.