• Roope2

Juoksukaveri

Presidenttiehdokkaani John McCain on kutsunut kolme herraa viikonvaihteeksi ranchilleen ja hänen odotetaan valitsevan heistä varapresidenttiehdokkaansa.

Massachusettesin entinen kuvernööri Mick Romney tuli tutuksi omasta presidenttiehdokaskampanjastaan talvella. Hän on loistava organisaattori ja mormoni.

Floridan kuvernööri Charlie Cristin isovanhemmat muuttivat Kyprokselta jenkkeihin. Häntä "epäillään" homoksi mutta, yllätys, yllätys, tällä viikolla hän ilmoitti kihlauksestaan naisen kanssa (politiikan raadollisuutta lienee se, että nimenomaan demokraatit rummuttavat homojuoruja pelotellakseen meitä kunnon republikaaneja).

Louisianan kuvernööri Bobby Jindal on 37-vuotias ja hänen vanhempansa immigroituivat Intiasta (äitinsä tuli lukemaan ydinfysiikkaa Amerikkaan). Hän on kääntynyt hindusta katolilaiseksi. Lehtitietojen mukaan hän vaikuttaa fiksulta ja aikaansaavalta ja kannatankin häntä varapresidentiksi, mikäli senaattori McCain sattuisi asiaa minulta tiedustelemaan.

Muutaman päivän takaisen Helsingin Sanomain mukaaan McCainin kannattaminen näyttää oikeuttavan Aamulehden päätoimittajan toisinajattelijan arvonimeen. Kiitän myös omasta puolestani suurta ja mahtavaa ja ilmoitan siis minäkin olevani toisinajattelija. Sehän kuulostaa melkein yhtä hienolta kuin intellektuelli. Hui!

Maailmanpolitiikan pyörittämisen ohessa olen tänään lukenut pari kirjaa.

Tuomas Vimman Helsinki 12 oli hauska kuvaus rahalla saa ja hevosella pääsee - jengistä nykyisessä pääkaupungissamme. Aion lukea lisää Vimmaa.

Reijo Mäen novellikokoelma Aito turkki oli perinteinen nokkela mäki. Lopetin Mäen lukemisen muutama vuosi sitten kyllästyttyäni niihin mutta kun täällä meidän kesäkaupungin R-kioskilla pokkarivalikoima on sangen rajoitettu.

3 kommenttia

Rokkihomo

12.7.2008 01:36

Oh dear again, Roope2 Kulissin takaa,

vaikkei JohnMcCain olekaan vapaan maailman presidenttiehdokkaani,
arvostan häntä - I even salute him - kun pappa taitaa olla ihan aito sankari.
Vaikkakin sotasankari.
Mutta toisaalta tahtomattaan.

MUTTA: Tuomas Vimma ja Reijo Mäki. Molemmat. Et voi olla tosissasi. Et olekaan. (Ethän?)

Torontosta

12.7.2008 04:00

Me Canadians ollaan niin taysi ja kyllastyneen USA vaaleihin, viela muutama kuukausi ja se on ohi toivomme. Tapahtuu mita vain se tietysti vaikuttaa meille paljon niikuin koko maailmaan. On vaan vasytavaa jauhamista.

Roope2

14.7.2008 00:43

Rokkihomo: Molemmat!