• Scherzo

Muanantai ja mulukuttaa

No lähinnä mulukuttaa kun pitää tulla töihin, mutta toisaalta ei tämä töiden teko hullumpaakaan ole kun saa palkkaa ja on kivoja työkavereita!

Koko viikonloppu meni ihan kotona hääriessä, nurkkiin oli kerääntynyt niin kamalat määrät kaikkea turhaa krääsää, että oli pakko ruveta raivaamaan kamaa. Siitä sitten tulikin kaksi kasaa, toinen kirpputorille ja toinen hanin siskolle. Lisäksi bongasin naapurirapussa tehtävän remontin takia uloskannetut eteisen priimakuntoiset kaapit, jotka nyt menevät myös hanin siskolle! Kierrätys kunniaan!
Ja jopa sain varattua Valtterin kirpputorille pöydänkin joulukuulle. Nyt vaan pitäisi raivata lisää kamaa, että saa sen pöydän täyteen.
Noh.. vielä on vaatekaapit käymättä läpi, jos vaikka sen raivauksen jälkeen kaappien ovet pysyisivät kunnolla kiinnikin...

Tämänaamuinen spinning sai virtaa minuun niin paljon, että teen pyhän lupauksen, että tästä lähtien yritän raahata perseeni spinning-tunnille joka maanantaiaamu klo 7:00!
Aivan mahtava tapa aloittaa viikko!
Lisäksi ohjaaja on pirtsakka tyttönen, joka ilmeisesti kuuluu seurakuntaamme ;-) Ainakin kovasti YMCA ja Scissor Sisters soivat ohjelmassa ;-)

Pitäisköhän vetää YMCA jumppa tässä loossissa....